1. 51.
    +2 -2
    arkadaşlar ağır spoiler içerir okuyup küfürler edip eksileyeceklere uyarıyorum baştan okumasınlar.

    s02e01

    bu bölüm benim için en özeliydi. sevgilisinden henüz taze olarak ayrılmış birine tavsiye edilmesi en son gereken bir bölümdü -ki tavsiye edildi hatta ilk bu bölümü izledim- malesef biraz duygulandırdı.

    bölüm enfesti, distopik bilim kurgu.ne kadar trajik de olsa insanın teknolojiye olan köleliği diyebilirim bu bölüm hakkında.ve itiraf ediyorum ki martha'nın yerinde olsam hemen hemen ben de aynı şeyleri yapardım. işte olayın ilginçliği tam olarak burda.

    s02e02

    gerçekten şimdiye kadar sonunu gördüğümde "yok artık" ve "hadi canım" tepkilerini en çok gösterdiğim bölümdü. kadın bildiğin paradoksa sürüklenip gidiyor. sürekli aynı şeyleri yaşıyor.ne için? bir şov için. buna suçluya halka açık pgibolojik işkence de denilebilir pek âlâ.

    s01e02

    bu bölüm favorilerimdendir. yaratılan tüketim toplumu ve muallak medya güzel bir biçimde eleştirilmiş. aslında bing tam kafamda olan şeyleri söyledi jurilere. normalde de herşey fazla samimiyetsiz değil mi? teknoloji, insanoğlunu tamamen kapana sıkıştırmış. bunun mesajını veriyordu bu bölümde kanaatimce.

    bu arada abi'nin söylediği şarkı için (bkz: anyone who knows what love is)

    neyse panpalar izledikçe editlerim.eyyorlamam bu kadar.
    ···
    1. 1.
      0
      özet geç bin
      ···
   tümünü göster