1. 101.
    -1
    @90 ingilizce çeviri yapabilirsen araştırmanın linkini bulim sana , 4 yıl önce okumuştum texas austin state university de yapılmış bir araştırma benim okuduğumm ama onun gibi bir çok araştırma aşşağı yukarı aynı sonucu veriyor. hayır kimseye zorla ben aslında muallakyim dedirtmiyorlar.

    Gata ya gidip ben muallakyim askere gitmeyecem dediğinde uygulanan pgibolojik testler tarzında trilyon tane deney ve gözlem yapılıyor ve çıkan sonuçlar bunlar.

    Ayrıca gelelim muallaklik olayına. Amerikada Kanada da vs eşcinsel dediğin adamlar, newyork times okuyan elinde kahvesi üstünde takım elbisesiyle iş yerine giden sosyal hayatta seninle sohbet eden ve bilgisine tavrına haline bakınca hiç yadırgamayıp arkadaş olacağın tarzda adamlar ama cinsel tercihleri o yönde. Ama sen muallaklik diyince bizim memleketteki gibi zütü başı ayrı oynayan transparan giyinip ayol diye konuşan şekilcilerden bahsediyosan o ayrı. onları bile cinsel tercihleri için yadırgamam sonuçta içsel bir şey bu allahtan gelene kulun söz hakkı olmamalı, biri çirkin yaratılmış ya da seri katil olarak yaratılmış diye taşak geçemeyeceğimiz gibi onlarla da geçemeyiz. ama o halleri ve tavırları beni de bazen rahatsız ediyor ayol derken kürekle ağzına vurma isteğim uyanıyor arada.
    Son olarak tekrarlıyorum. ve örnek olarak seni verecem. Yıllarca çatır çatır karı gibmiş olabilirsin, sokakta karıya kıza laf atmış lisede sınıfta 31 çekmiş olabilirsin, erkekliğine tak sürdürmüyor da olabilirsin, ama tek bir gün bile bir ferre izlerken lan adamda sağlammış dediysen, ya da off kıcımda kasınıyor su da bana bi girse nasıl olur acaba dediysen, ya da sevgilini bir adamla paylaşmayı düşündüysen, ya da beden eğitiminde soyunma odasında gözün kaydıysa sağa sola, sende bu potansiyel vardır arkadaşım. haa homo değilsindir ama biciksuel eğilim vardır ki bu da seni de muallak yapar.

    O yüzden neye atarlandığına karar ver, pembe transparan bulüzle ortada ayol diye gezenlere mi, yoksa sosyal hayatında hiç bir falsosu olmayan ama allahtan gelen bir iç güdüyle eşcinsel eğilimleri olan düzgün adamlara ya da kadınlara mı?
    ···
   tümünü göster