1. 26.
    +2
    cemaatten korkmayın, iş sizde bitiyor yani. hülooğğ olacağınız varsa her türlü olursunuz, rahat olun. cemaat evinde çok kısıtlamalar var, laptopundaki manken wallpaper'a bile karışırlar. lan game oynatmazlar. sürekli bitmek bilmeyen "namaz kılalım" kıl kıl bitmez bu namaz, kendileri de kılmak istemez ama kılarlar sürekli(bug var burada) durumunuz yoksa, gitmek istiyorsanız gidin, dersinizi çalışın okulu bitirin ne güzel.
    ev dışında kimse karışamaz, kız arkadaşınız mı varmış içmişmisiniz nesiniz. karakterinize kalmış bir şey. çok fazla ofsayta düşerseniz kicklerler zaten, bunu da unutmamak lazım. ben de bi süre kaldım cemaat evinde, dayanamadım çıktımi, her gün 6 saat yol çekiyordum eve, bu bile daha iyiydi.
    çok zor ya bizim memlekette okumak da çok zor, okumaya çalışmak da çok zor. ama şunu düşünürseniz çok kolay, şimdi veledi-zina modundasınız hala çok büyüdük zannetmeyin. bunlar gelip geçecek hepsi sonunda bitecek, kendinizi geliştirin sürekli yoksa cemaat miş bilmmeneymiş falan hikaye.

    ben cemaate gidipte cemaatçi olan görmedim, ama dönen çok gördüm. kendi içlerinden yetişenler genelde devam ediyorlar. çok acayip örnekler var ama hülooo kalan çok az. bu yüzden kasmayın koçlar, çalışmalara devam.

    içince çok yazıyom benm
    ···
   tümünü göster