1. 551.
    +11 -1
    Beyler bence kolpa, yasim 27, bende bu tarz olaylar yasadim, yasiyorum da halen asagi yukari 9 seneyi geçkin bir suredir ancak arkadasin yazdiklari bana edebiyattan baska birsey gibi gelmedi yani okumus oldugu edinmis oldugu bazi bilgiler isiginda boyle bir yazi yazmis bana kolpa gelen yonleri yazmaya basliyorum simdi.
    1) bu varliklarin ormana gittikten sonra musallat olduklarindan bahsetmissin, arkadaslarina gozuktuklerinden bahsetmissin, 1.'si cinler durup dururken musallat olmazlar bi tak yemis olmaniz lazim orada bilerek veya bilmeyerek. Cinler de insanlar gibidir muslumani hristiyani ateisti vardir ve genellikle cinnilerin ateist olan taifesi bu tarz musallat olaylarinda bulunurlar, arkadaslarindan birinin ailesinin asiri dindar oldugundan bahsetmissin ve onlarin evlerine geldigini yazmissin buraya, kardes simdi ateist taifeden olan cinniler oyle kolay kolay surekli abdest olunan, kuran'in bulunup aktif olarak kullanildigi, namaz kilinan evlere oyle kolay kolay giremezler, girebilenler cok guclu cinnilerdir onlar da oyle kolay kolay gelmezler buyuye maruz kalman veya bi kan davasi durumunun soz konusu olmasi gereklidir. Ancak sen bunlarin rahatca girip ciktigindan gezdiginden bahsetmissin.
    2) arkadasinin ailesinin dinine bagli oldugunu bahsederken babasi fes takiyor lan diye ifade etmissin bak burada buram buram cahillik kokuyor birader, fes dini bir sembol degildir, 18 ve 19. yy'nin osmanli modasidir. 1930'larda 40'larda nasil fotr sapka modasi varsa o donem icinde ayni sey gecerli, yani fes takan adam dindardir diyen zihniyetle akp'ye oy veriyorum cunku dexer namaz kiliyor zihniyeti kardestir. Kaldi ki ben gunumuz turkiyesinde gundelik hayatta fes takan gormedim, ha olaylar fas'ta geciyorsa bizi bilgilendir.
    3) oyyy anam gozleri yoktu lan ten vardi onun yerine muhabbetin basindan kolpadir, gayette gozleri vardir ve onlar sana kendi suretlerinde gozukmezler kardesim, gozukurlerse kalp krizi gecirirsin, hayatta olmazsin, insan suretine girip gozukebilirler, o zaman da gozuktukklerinde gozleri vardir ama farklidir orasi ayri mevzu.
    4) size surekli sekilde gozukup sadece durmasi cok sacma, surekli olarak hem gozukup hemde maddesel zarar vermemesi imkansiz.
    5) yazinin basinda soylediklerinle basligin ilerleyen samanlarinda soyledigin sozler cok tutarsiz elimde capsler var onlari yakaldim fotoladim gibi laflar sarfederken ilerleyen zamanlarda direkt caps yok demen de cok tutarsiz.
    6) bu olaylari hakikaten yasayan insanda cikip buraya yazmaz kalkip yazmasini bizde biliriz ama bilmeden kimseye zarar vermeyelim diye yazmiyoruz buraya bi tak, yasadiklarimizdan oturu insanlarin sorularini yanitlandirmakla yasadiklarini yazmak cok farkli seyler, cunku bu olaylari hakikaten yasayan birisi aynen yasadiklarini buraya aktarirsa yaziyi okuyan kisiyi gayet rahat etkileyebilir, zarar verir ona, hic bi musluman evladi da boyle biseyi yapip bu vebali yuklenmek istemez.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Adamın dibisin varya !
      ···
   tümünü göster