1. 551.
    +1 -1
    @460

    1. bilmeyerek musallat oldular kardeşim hiç birşey yapmadık onları musallat edicek. ayrıca evet ailesi dindardı ve evlerinde dini şeyler vardı duvarlarda arapca şeyler asılıydı. neden girmesin sen kahin misin? dini şeyler olan eve o şeylerin girmesi yasak diye bi kural mı var. herşey mantıklı o şeyler mantıklı ama dindar bi eve 3 harfli girmesi mantıksız öyle mi?

    2. kardesim dalgınlıkla takke yerine fes yazmışım ne var bunda?
    3. lan o şeylerin hepsi birbirine benzemek zorunda mı sen benim gördüğüme inanmıyosan bende senin o şeyleri gördüğüne inanmıyorum. bu kadar basit. ben anlatırım sen yalanını gibiyim dersn sen anlatırsın yalanını gibiyim derim. ayrıca kanıtlayacam daha çok uzun şeyler var olaylar var ses kayıtları ve kanıtlar var görüceksin hepiniz görüceksiniz.
    4. bakamıyoruz korkudan. şuana kadar anlattığım günlerde zarar vermedi daha kaç gün var kaç olay var zarar vermediğini nerden biliyorsun hikaye bitmedi ki nerden çıkardın bu tespiti.
    5. kanıtlar var dedim ben. gercektende var hikayeyle orantılı vercem. şimdi capsleri verirsem baştan görmüş olcaksınız. tekrar söylüyorum ap açık onların capsi değil.
    6. arkadaşım çok talep geldi bizim insanımız meraklıdır bu tür olaylara ben bi gün başlık açtım dedim ki. 5 yıl ateist oldum ve şimdi 5 vakit namaz kılıyorum dedim bunlarda meraklandı en az 100 kişi anlat dedi anlatıp inci sözlüğü bırakıp gideceğim zaten.
    ···
   tümünü göster