1. 1.
    -1
    ps: bu gece a haberde yayınlanan programdan bahsediyorum.

    sinirlendirirken güldüren program olmuştur. ayrıca elif a. isimli kişiye birkaç bir şey söylemek istediğim program. Bir de hack yapmak suç lâkin sözcüsünü yayına alıyorlar.bu da ilginç bir nokta.

    gece gece izledim sinirlerim alt üst oldu arkadaş.

    şimdi elifcim sen iyi demişsin hoş demişsin."gok yeleli bozkurt"un acımasızca eleştirilmesini eleştirmişsin. yahu adı üstünde troll yani. kendin diyorsun troll diye. niye bu kadar kafaya takıyorsun ben onu anlayamıyorum. kendisinin yazdıklarını hepimiz biliyoruz.bu kadar ilgili olduğuna göre sen bizden daha iyi biliyorsun. yani bırak da sözlüğe çektirdiği eziyetin karşılığını bulsun ki buldu da zaten.

    diğer değinmek istediğim konu kadın erkek ayrımcılığı olayına girmen. öyle bir şey yok arkadaşım.8284 olayından sonra gelen kadınlar sözlük formatının anasını ağlattığı için böyle bir tepki konulmuştu ve o zihniyetten ilerleyen bir önyargı oluştu bazı yazarların kafasında. bütün olan olay bu.bununda tek çözümü (bkz: zaman)

    ayrıca "sevgilimden az önce ayrıldım" gibilerinden saçmasalak bir başlık örneği verdin tam anlayamadım, aklımda kalmamış kusura bakma. diyorsun ki mesaj geliyormuş efenim de yok yavşıyormuş sözlük yazarları falan da filan da.yahu arkadaşım 5 parmağın beşi de bir mi? sen nasıl bunu tüm ekşisözlüğün üstüne yıkmaya çalışır gibi bir görüntü veriyorsun anlamıyorum?!
    yani illa aradan çürük yumurta çıkabilir. herkes böyle diye bir şey yok. belki 1000 yazardan 1 tanesi böyledir.

    ayrıca "bazıları yine kezban konuştu falan diyecek" diyerek niye kendine direk savunma kalkanı oluşturdun? *

    neeeyse ya yatıp uyuyorum ben sinirim geçti biraz buraya yazınca bak.

    edit:pardon yanlış sözlük
    ···
   tümünü göster