1. 1.
    +11 -2
    hala annemle yasıyorum. yasım 27. hiç kız arkadasım olmadı. lisede sevgılılerın arasını bulan tipsiz oç nun tekıydım. erkekten kıza kızdan erkege haber ucuran tiplerden. üni de zaten param yoktu. millet diskoya bara , toplu cikse akarken ben pilavlı sohbetlere , kıraathanelere gider zaman oldururdum. millet cıktıgı kızları anlatırken ben hep susar dınlerdım.tip desen yok hintlilere benzıyorum.
    telefonum aylardır calmadı. sadece şu sıktıgım kredi kartı borç bılgılerı ve gsm tarıfelerınden msj lar gelıyor. 16 gundur dısarı 5-6 kere cıkmısımdır o da toplasan 1 gun etmez.
    eskıden gırısken ve sosyal bırıydım ama 1 yere kadar tabı . mesela 1 kızdan hoşlanırdım tam cesaretımı toplayıp konusacakken elın olu sarmalamıs goturuyor olurdu.. ben de yıgılır kalırdım tabi camız taku gibi.. on anda kin nefret kıskanclık bosvermıslık karısımı 1 duygu yasıyorsunuz. yasayanlar ıyı bılır.
    ama bu aralar ınsan ıcıne cıkmak bıle zor olmaya basladı. gıderek kanıksamaya basladım bu hayat tarzını. ınsanları gorunce yersız gergınlık yasıyorum. ve bı kac aydır da seri katıllerın hayatlarını okumakla gecırıyorum .

    feys te attgım fotoları bı kac akrabam dısında zaten kımse begenmıyor. tıvıttır ve skype kullanmayı bılmıyorum . zaten hesaplarım da yok. arasıra malum burda takılıyorum.
    saygılar..
    ···
   tümünü göster