1. 51.
    +12 -2
    yüzmeye gittiğim zamanlardı öyle anlatıyordum sınıfta hocaya falanda dinliyordu iste. slip olayları vardı. hoca da zor olmuyor mu falan dedi. bende dedim yok olmuyor hiç. kızlar bakıyor falan dedim. ağzımdan birden "kalkınca toparlıyorum hocam" lafı çıktı amk. halbuki kastettiğim o değildi. slip sudan cıkınca siser böyle. kötü durur. onu düzeltirdim işte. onu anlatmaya calıstım ama olmadı. sonra herkes yerlere yattı aq. hoca falan. ulan yarılmıstık ahuhah.

    bide sigara olayım var. simdi sınıfta sigara içiyoz aq özgüven tavan. neyse dumanaltı olmus cam köşesi. 4 kisiyiz. ben de tek tük bi fırt alıyorum aq. tam bi çektim, kapı açıldı hoca girdi. bende de kırmızı eşofman vardı adidas aq. hoca dedi kırmızı donlu gel bakıyım buraya. benimde suratım diğer tarafa çevriliydi. ben miğğğğğ hocaaam derken bütün dumanlar çıktı amk. yüzüm duman böyle ahuhaha stv dizilerinde nur dönmüslere benzemistim. ha sen dedi. ağzımıza falan sıçtılar öyle.

    bide istiklal marsı aq. bi kıza acılıcam böyle. arkadaslara anlatıyorum. neyse birden dedim ki ayçayı gibsem 10 yıl fazla yaşarım lan diye. kız yanımdaymıs amk. yok böyle kötü bi durum beyler. arkadaslar altına sıçtı ben tak gibiyim ölüyorum amk. direk uzaklaştık ordan. bi daha bakamadım kızın yüzüne

    ilk okuldayız matematik sınavı var. hic giblemiyom herzaman ki gibi. yanımda da calıskan hasan var. kanka gibiyiz. önümüzde de dilara aq. taş gibi kız olm. 7.sınıfız falan ama kız bildiğin liseli gibi. bi meme var böyle pır. neyse önümüzde oturuyo. bende kitabı düsürdüm bi alayım dedim. baktım eteği ellerimde. neyse basladım eteği ellemeye böyle. of nasıl azıyorum ama bildiğin etekle azıyorum. hasanın kulağına fısıldadım iste böyle böyle ver elini dedim. eteği ellicez dedim. bu mal heyecanlandı amk gitti kızın zütünü avuçladı. bildiğin avuçladı lan. kız bağırdı amk döndü arkasına bi daha yaparsanız sosyalciye söylerim ebenizi giber dedi. ne günlerdi aq. simdi olcak ağzına veririm valla.

    8.sınıfız dallama okul bizi liselere zütürüyor. bakıyoruz geziyoruz falan. neyse biz bi 6 arkadas gitmedik amk sınıfta kaldık. dedik tak mu var gibisinden eğleniriz burda dedik. oturduk 6 arkadas sınıfta 31 çekmeye basladık. yok böyle bi pgiboloji amk. kış bide. herkes çekmiş montu kafaya vurduruyor. ben kendimden geçtim sınıftaki kızların çantalarına falan sürttüm böyle. (özür dilerim serra) sınıfın arka duvarlarına falan attırmıstık. herkes bosaldıktan 5dk sonra türkçeci sınıfı basmıstı. allahtan bi gib anlamadı aq.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster