1. 1.
    +6 -1
    türk kızlarıyla evlilik;

    genel manada maddiyata ve sosyal statüye bağlıdır. eğer maddiyatınız veya sosyal statünüz üst seviyedeyse türk kızlarını etkilersiniz. ancak alt bir statüde veya düşük bir maaşla çalışıyorsanız pek birşey beklemeyin mahalle arası kezbanlar dışında.

    örnek: üniversite mezunu türk kızı, ilkokul mezunu bir konfeksiyoncuyla gibseler evlenmez. ancak ilkokul mezunu bir milyonerle evlenir.

    daha evlenmeden ailenize düşmandır. anneniz, onun şimdiden en büyük düşmanıdır ve ölmesi için şakayla karışıkta olsa dua eder.

    genel manada ikiyüzlüdür diyebiliriz. yani sizden önce defalarca kez oynaşmış, ağzına almış, zütten vermiş olsa bile, bakire olduğu için "temizim" ayağına hayasızca yatabilir. aynı zamanda zarını diktirenlerde mevcuttur.

    aynı kültüre mensup olduğunuz için, yaşam genel manada bir yabancıyla evliliğe nazaran daha kolay geçer. aynı zamanda evlendikten sonra diğer erkeklere karşı biraz daha mesafeli durur. ancak aldatanlarıda mevcuttur tabii.

    sadece siz değil, sülalelerinizde evlenir. her bayram günü, seyran günü mutlaka kızın tanımadığınız akrabalarıyla yüz göz olma samimiyetsizliğiyle karşı karşıya kalırsınız.

    fiziksel özelliklerinin pekte kurtarır bir yanı olmamasına rağmen, uzun boylu, sempatik, esmer, renkli gözlü erkek isterler.

    yabancı kızla evlilik;

    evlilik sevgiye bağlıdır. kız çok zengin olmadığı takdirde, sizin maddiyatınızın, sosyal statünüzün önemi yoktur. zira türklerin avrupada aşağılanmasına rağmen türklerle evlenen yüzbinlerce avrupalı kız vardır. buda demektir ki, yabancı kızlar yaşadığınız aşk ı önemser, statünüzü veya mülkünüzü değil.

    aileniz umrunda değildir. yani ailenizden ne nefret ederler, ne de çok severler. ara ara ailenizi arayıp sohbet etmek hoşuna gider hatta.

    ikiyüzlü değillerdir. yani bekaret ve ciks konusunu normal bir şekilde konuşabilirsiniz. bakireyse "bakire" olduğunu söyler, daha önce ciks yaptıysa "yaptım" der. bunu çok fazla önemsemez. yani eşini kandırmaz. olduğu gibidir.

    farklı kültüre mensup olduğu için birçok sıkıntı çıkar. örneğin çocuk doğduğu zaman sizin kültürünüzle eşinizin kültürü sık sık çatışır. aynı zamanda sosyal olaylara verilen tepkilerde genel olarak farklıdır. bunun yanında evlendikten sonra diğer erkeklere çok sırnaşık olmaz. ancak yakın olur o eski arkadaş grubuna. ancak yapabilirseniz onu arkadaş grubundan koparmanız çözüm olacaktır.

    sadece sizinle evlenir. zaten sülale kavramı yoktur onlarda. sadece aile vardır, zaten siz mutluysanız, ailelerde mutludur.

    fiziksel özellikleri genel manada taştır. biraz iridir. onlarında hayallerinde uzun boylu, sempatik, renkli gözlü erkek vardır. ancak aşık olmaları durumnda kısa boylu, espritüel, sevimli ve pekte fiziği iyi olmayan erkeklerinden başka birşey görmez gözleri.

    ortalama bir türk kızı: https://fbcdn-sphotos-d-a...81272845_1640674808_n.jpg

    ortalama bir avrupalı kız: http://static3.depositpho...-blonde-european-girl.jpg

    seçim sizin panpalar. ancak ben yabancı kızı seçiyorum.
    ···
   tümünü göster