1. 1.
    +4 -1
    lucid dreaming nasıl yapılır diyenler için:
    --spoiler--
    (bkz: lucid dreaming olayını anlatıyorum)
    --spoiler--

    panpalar anlatıcaklarım tamamen gerçektir.okursanız pişman olmazsınız.yaklaşık 6 sene evvel başladım bu gibe.o zamanlar liseye gidiyordum.annem ve babam memur olduklarından eve geç gelirlerdi.o zaman oturduğumuz ev üsküdar sözbir otelin arkasında, denizi tam gören ,araba sesi dahi olmayan çok huzurlu bir yerdi.her gün okuldan geldikten sonra yapmaya can attığım bir şey vardı.herkesin böyledir değil mi panpalar?okuldan gelip bilgisayarda çok sevdiğiniz bir online oyun oynamak,mahallede maç yapmak vs vs... bunun için can atar insan okul bitsede eve gitsem diye.yalnız benim libidom biraz farklıydı.

    uyku...

    evet panpalar sessiz odamda yorucu geçen okuldan sonra gelip uyumak için can atardım.ama tembellikten ötürü değildi bu arzum.rüyadan ötürüydü.sarı tonlarının ağır bastığı bu müthiş sessiz odada ikindi vakti tıpkı ceset pozisyonunda yatar,ağır yastığımı gözlerimin üzerine koyardım.ve abartmıyorum 5-6 dk içinde kesinlikle uykuya dalardım.gerçek hayatta gerçekleştiremediğim tüm fantezilerimi gerçekleştirmek için uyurdum.aşağı yukarı ozamanlar 10 denemeden 3'ünde başarılı olurdum.ve gelgelelim bir çoğunuzun lucid seyehate olan ilgisinin sebebi cinselliğe... evet panpalar bu işi başarabilirseniz aklınıza gelebilecek tüm hatunları gibebilirsiniz.bu bir gerçek.ve uyandığınızda ise donunuz ıslak olur.fakat inanın bana cinsellik lucid denilen olayın içinde sadece devede kulak kalır.çünkü gerçekten çok ilginç şeyler gördüm panpalar.ve işin garibi bu yaptığım şeyin tam olarak bir isminin olduğunu bilmiyordum o zamanlar.sonradan öğrendim lucid ismini.daha doğrusu önce astral seyahatle ilgili bir makale okudum ve ardından araştırma yapıp lucid dalgasını gördüm.başlarda çok güzel geldi bu olay.halada güzel geliyo.fakat panpalar çok fazla yan etkiye sahip bir olay bu.neden mi? bahsediyorum?bu olaya girdiğimin 2. senesinden sonra başıma gelenler:

    uyku bağımlılığı.aynı uyuşturucu gibi.abartmadan söylüyorum sadece temel ihtiyaçlarımı karşılayarak 3 gün uyuduğum zamanı biliyorum.bıraksalar şu anda bile uyurum.ama çevremdekilerin zoruyla pgibolojik destek alarak uyku olayını günde 10 saate düşürdüm.

    pgibolojik dengesizlik.gittiğim pgibolog topu pgibiyatra devretti.pgibiyatr şizofreni başlangıcı ve depresyon teşhisi koydu.serequel diye bir ilaç verdi.işin ironik kısmı ne biliyor musunuz panpalar?ilacın yan etkisi çok fazla uyku getirmesi.

    hayattan tat alamama.rüyada herşeyin extrem halini yaşadığınız için gerçek hayatta beraber olduğum kızlar bile bana bir zevk vermiyor artık.yani hiç bir gibin anlamı yok.

    sosyal çevreyle uyumsuzluk.ailemle aramdaki bağların birçoğu bu salak alışkanlık yüzünden bir daha bağlanmamak üzere koptu.arkadaşlarımı,taş gibi manitalarımı hep bu aptal şey yüzünden kaybettim.

    ve işin en üzücü yanı ne biliyormusunuz panpalarım?insanların size inanmaması.rüyalarımı kontrol ettiğimi söylediğimde insanlar bana hep bıyık altından güldü ve bir çoğu deli olduğumu zannetti.ailemde (babam hariç beni bir tek o anlar) bu gruba dahil.bu yüzden çevremdeki insanlardan hep daha fazlasını gördüğüme inanmak zorunda kaldım hayatta.

    bu işe bulaşmayın panpalar.cehalet gerçekten mutluluktur.

    edit:çok merak edenler var 1 seneden aşşağı yapmak biraz zor ama en önemlisi inanmak dıbınakodumun şeyine

    edit2:yapmayın

    edit3:rüyada neler mi yapıyorum.gibiş artık 2. planda kalıyo benim için.böyle bildiğin cod2 tarzı savaşlara katılıyorum ilk başta çöl-buzul-getto tarzı yerlerde aynı fps oyun gibi rambo edasıyla savaşıyorum.uçuyorum mal mal falan filan.sonra bi hurim var böyle saray tarzı bir yatakodam var.huri şu tip bişey:

    http://31.media.tumblr.co...jmu90cer1r8uhpdo1_500.png

    bunla beraber yatıyorum dertleşiyorum dıbına kodum onun vereceği cevapları bile ben düşünüyorum o yüzden fazla konuşturmuyorum.gerçek dünyadaki problemlerimi onunla unutuyorum.rüya zaten amk her şeyi açıkça söylüyorum.tıkınıyoruz beraber onun elinden meyva falan yiyorum.o kadar.

    edit4:internet sitelerinde yazılanların çoğu palavra.örneğin bilinmeyen yerlerin mesela hiç zütünü görmediğiniz bi karının zütünün siyah olduğu gibi.bayağı cillop gibi züt oluyo tabi siz nasıl bir züt hayal ederseniz o olur.sonra rüyada yazıların okunamadığı gibi.bu da tamamen tıraş.yine kağıtta sizin hayal ettiğiniz yazı okunuyo.

    özet:lucid göründüğü kadar masum değildir.
    ···
   tümünü göster