1. 1.
    -1
    başlığı açan bekle geliyorum.
    şimdi kardeşim yazını okumadım ilk birkaç cümleyi ve son cümleyi okudum. bi kere sen tam bir malsın. esad resti çeker demişin tabi çekecek yannan kafalı oo tamam gelin ya ben de sizi bekliyorum demeyecek ya. ayyrıca rusya geçenlerde şöyle bir açıklama yaptı suriyeye askeri müdahalede bulunursa rusya kimseyle savaşmayacak. rusya olmazsa suriyeyi kimse kollamaz. aaa aa bak bak al sana açık hedef. ee tek sıkıntı suriye. ama sorun şu esad'ı yıkmak istiyor muyuz? hayır istemiyoruz. çünkü esad yıkılırsa -ki esad'ı istese amerika-israil-türkiye-ingiltere maksimum 2 günde etkisiz hale getirir- esad yıkılırsa kimyasal silah depoları boşta kalır. ve bu depoların nerede oldukları bilinmiyor. esaddan sonra gelecek fanatiklerin bu kimyasalları avrupa ve amerikaya karşı kullanılmasından korkuluyor. bundan dolayı amerika ve yandaşları esad'ı yıkmayacak bozguna uğratıp -hava saldırılarıyla- anlaşmaya zorlayacak. ee tabi yarram sen de haklısın sonuç olarak senin için hayat am züt meme. sen nereden bilecen bunları.
    özet: adam sıçıyo beyler, kokusu geldi.
    edit: diyeceksin ki ee o zaman esad kullansın o kimyasalları. kullanırsa rusya dahi herkesi karşısına alır. ama bir fanatik kullansa bir gibim olmaz bir fanatik lan intihar bombacısı gibi bir fanatik. ayıkıyon de mi yavaş yavaş ?
    edit2: lan gibmişin suriyenin füzeleri var ammaa yeaaa diyenleri. israil adama bi koydu mu allahın şaşırır. kuzeyinde de hemen dibinde bir türkiye gerçeği var her ne kadar ağır özeleştiri yapsak da kendimize. mal mısınız olm ya ? valla sinirlendim !
    edit3: lan cevap ver adam akıllı yarrağm bir tak bilmeden başlık açıyorsun. kaçamak cevabını giberim cocuk *
    ···
   tümünü göster