1. 26.
    +2
    1- bigün okulun bahçesinde voleybol oynuyodu bizim arkadaşlar. okulun girişinde ışıklandırmaların koyulduğu 3-4 metrekarelik terasa benzer bi yer var. neyse top buraya kaçtı bizim sınıfın komik vatandaşlarında çıktı topu almak için başladılar orda oynamaya. okulun ön yüzü full camekan olduğundan müdür bunları görmüş içerden vurmuş cama (biz olayı sonradan anladık.) neyse bizim salak hakan da cama geri vurup müdüre orta parmak kaldırdı. ulan müdür 2. kattan aşağı indi. o arada birisi camdan seslenmiş bizimkilere. oğulcan indi hemen aşağı kaçtı salak hakanda anladı ama geç kaldı. aşağı iner inmez müdür buna tokatı bi patlattı suratındaki terin etrafa saçıldığını gördüm 4. kattan amk. 1 ay makarası döndü sınıfta.

    2- lise sondayız. okulun spor salonunda bilim-fen kulübünün proje gösterisi yapılcak bizde dekorların yerleştirilmesine yardım ediyoruz zorunlu olarak (ders yok amk) neyse boydan boya üstünde bildiri kağıtlarının asılı olduğu bi ip vardı basketbol potasına asılacaktı. arkadaş çıktı bi türlü takamadı kancayı potaya amk. bizimde 1.60 boyunda bi bilgisayar hocası vardı hasan diye. hocanın replik şu "ulan 20 yaşına geldin hala takamıyorsun". tabi herkes yerlerde.

    3- sınıfın kapısı dışa doğru açılıyordu bizim okulda (kapıların orta üst kısmında 30x30 civarı cam var) . son sınıfın 2. dönemi millet lys için izin hakkını kullandığından 15 kişi maksimumduk ve hepimiz erkeğiz. neyse uzun eşşek oynuyoruz. bizim mal bi arkadaş var ömer. bunu yastık yaptık herzamanki gibi. derste boş kopuyoruz amk. bizim gıcık müdür katları geziyormuş. amk sesleri duyunca bizim koridorun sonuna gelmiş bizim sınıfa bakmış camın önünde bi kafa var arkası dönük. amk ömer kapıya yaslanıyordu. bizim hakan malınında kondisyon iyi 5 kişinin üstünden yastığa kadar zıplıyo pekekent. dıbına koyim hakan tam zıpladığı anda müdür noluyo lan diye kapıyı açtı. hakan ömere, ömer kapıya, kapı müdüre çarptı ve sonuç çatlak cam kapısı, müdürün kucağında 2 salak öğrenci, 3 ü de yere serilmiş ve bunun karşılığı olarak yenilen çok sağlam bi dayakla kapattık günü.

    4- lise 2 nin son meslek dersi sınavıydı amk herkesin notlar tak gibi düzeltmek için son şans falan ama sınav atölyede. yani kopya şansı çok yüksek. bizim bi orçun vardı. salak kopyayı yazıp bilgisayar kasasının altına koymuş ama kasanın masa payını hesap etmemiş. sınıf full sessiz amk 2 tane gözetmen hoca var ama inceden de kopya dönüyor. bu salak kağıdı çok ittirmiş kasanın altına. alamayıncada kasayı biraz itiyim demiş. amk kasa üzerindeki çantayla birlikte geri doğru devrildi. bütün sınıf inledi amk kasa pert oldu. hoca hem kopyadan 0 verdi hemde kasaı düşürdüğü için iyice bi dövüp atölyeyi temizletti. lise 4 e kadar veremedi dersi bütlerde.

    aklıma gelenler bunlar lan sadece. daha gelirse yazarım...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster