1. 51.
    +2
    burdan devam ;

    5 - birinci sınıftayız. daha ilk hafta arama yapmaya geldi hocalar. hepimizi bi duvarın köşesine dizdiler aranan diğer duvarın kenarına geçiyor. bizim salak ömer de arandı bişey çıkmadı geçti duvarın camlı tarafına. ulan herif öyle salakki arandığı halde bulunamayan sigara paketini camdan atmaya çalışıyomuş. bizim biloda bunu görmüş. amk gel buraya dedi tekrar çağırdı ömeri iyice aradı sigara paketiyle çakmağı buldu dedi çantanı getir. amk çantayı bir aradılar. boş yoklama kağıdı, oyun cdleri falan. telefonunu istedi sonra hoca (biz kopuyoruz tabi amk ömerin suratı gök kuşağı gibi renkten renge giriyoki nedenini o an anladık) hoca telefona baktı şifre var. aç dedi. girdi bu salak şifreyi (samsung e250 vardı klasörlere şifre koymuş bin) amk telefon ferre dolu. açtı hoca izliyo biz de arkasına geçtik izliyoruz. millet iyice sapık olmuş amk dedi biz bi kahkaha attık topluca. son anda suat hoca seslendi hocam bişey daha çıktı diye. bi baktık tekli prezervatif. bilal hoca ömere oğlum akşam eve mi gitceksin sen dedi. dıbına koyim kadın hoca vardı nihal. hayvanlar diyip çıktı sınıftan. sınıf tekrar iptal. o günden sonra ömerin lakabı ösk kaldı amk

    6 - yine birinci sınıftayız. ingilizce dersi. eşleştirme falan yapıyoruz harflerle sayılarda yazan kelimeleri. ulan tek şık kaldı artık başka boşta şık yok yanlış yapılması imkansızında imkansızı.. ömer salağı yanlış yaptı. ulan o gün adamın mallığını tescilledik. iyide bi güldük.

    7 - amk yine 1. sınıftayız ikinci hafta. bizim sınıfta şeref diye bi çocuk vardı. çocukla herkes dalga geçiyodu şerefsiz diye. bizim yine saf bi matematik hocamız var (bayaa saf yani tamam maetatikten anlıyo ama çocuk gibi zekası). neyse bigün yoklama alınıyor hoca şeref dedi bizim okay yok hocam dedi şerefte atladı ne yoku yaa burdayım hocam diye. hoca da gayet kibar şeref siz misiniz ? dedi. dıbına koyim 40 dakika aralıksız gülünür mü ? gülünür lan. biz güldük. 4 yılda unutmadık o anı.
    ···
   tümünü göster