1. 851.
    +1
    @711 "bizim xler" diyen adam da gelmiş. git bak istersen eminemin facebook sayfasına. bu fotografın altına bir sürü milletten insan sil bu resmi, cok üzüldüm tarzı şeyler yazmış. diğer resimlerin like ortalaması 70000ken bu resim 6 7bin falandı en son. ayrıca git eminemim my darling sarkısını dinle herif bizzat anlatıyor her şeyi.
    ne yazık ki my darling sarkısı gerçek oldu beyler. zaten söylenene göre eminemi ölümle tehdit etmekten cok, kızıyla alakalı tehdit ediyolar. ki zamanında proofu öldürerek "akıllı ol sevdiklerini alırız senden" diye mesaj vermişlerdi. her ne kadar sacını sarıya boyatsa, slim shadyi haline dönse bile bi lady gaga, rihanna gibi mtv köpeği olmayacaktır diye umuyorum. zamanında bile without me de mtv ile taşak geçmiş, abd başkanına küfredebilmiş bi herif bu. son dönemdeki sarkılarının sözleri biraz daha olgundu ama yalan yok beatler eskisi kadar iyi degildi. bence bu da drenin eski albümlerinde daha etkili olmasıyla alakalı. yoksa saçını siyah yapınca daha kötü rap yapıyor, sarıyken daha iyi diye bişey yok. dre daha cok üstüne düşünce daha güzel oluyor albümü.
    son resminden dolayı biraz hayal kırıklıgına ugrasam da eminem yine bişeyler yapar, yeni albüme bi şarkı koyar bu sarı sac, keçi boynuzu hareketini acıklar diye umuyorum. eminemden bahsediyoruz lan, boru mu?
    ···
   tümünü göster