1. 1.
    +20 -1
    panpalar, bu kız milleti ile ilgili aklıma ne gelirse yazıcam.Ama önce liseliler gibtirsin gitsin.

    yaşım 25 panpalar. bugüne kadar birçok kız tarafından gibildim (ruhsal olarak) birçok kızı da gibtim (fiziksel olarak).Şimdi asıl konuya gelelim.

    Bi kızı ço ksevdiğinizi ve sonunda tanıştığınızı ve sevgili olduğunuzu farz ediyorum.

    panpalar, sakın ilişkide altta kalan siz olmayın. Alttan almayın hiçbirşeyi. ilişkide söz sahibi siz olun.Bir kıza asla seni seviyorum demeyin.yok illa diyecekseniz de, takunu çıkartmayın, çok nadiren söyleyin. Tamam kızı seviyor olabilirsiniz, onun için ömeye hazır bile olabilirsiniz (malmısın dıbına koyim niye ölüyon bi amlı için) ama bunu o bilmesin. Bilse ne olur bilmese ne olur? Ne olur biliyo musunuz, eğer kız sizin onu çok sevdiğinizi bilirse, siz onun gözünde değersiz olursunuz. Onun köpeği olursunuz.Siz ona göre ceptesinizdir.Ve eğer sizin onu sevdiğinizi bilmezse, gizemli, değerli olan kişi siz olursunuz.O kız sizi gibtin sene bırakamaz. zütü yemez.

    ayrıca, eğer bir tartışma yaşarsanız, eğer haklı iseniz, gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, kesinlikle geri adım atmayın.Lan ondan başka amlı mı yok ülkede? şöyle düşünün, o tek değil! değil tabi lan. Mesela, onun önceki erkek arkadaşı onu terk etmiş, yada ayrılmışlar dıbına koyim, ne gibimse işte.Ama bitmiş yani. Demek ki bişey olmuyo, bitebiliyo.O gider bir diğeri gelir. Birsürü kız var piyasada.Bi kızın herşeyine aşık olabilirsiniz. Mesela gözüne sürme çekmiş sarı saçlı bir kıza, yada mini etek giymiş bi kıza, yada dövmeli beyaz tenli bir kıza, yada çok güzel gülen bir kıza. Herkese işte lan binler.Bi kız için üzülmeye değer mi? Zaten eğer ilişkide alttan alan siz değilseniz, ağırdan satıyosanız kendinizi, zaten o hatun elinde sonunda gelicek köpek gibi.

    abi kızlara köpek gibi davrancaksınız.Bu kadar net. gibebiliyosanız, gibin. Hemde çatur çutur. Tartışmada öyle şeyler söyleyin ki, siz en değerli olun. mesela, eğer kız size "göbeğin var bu ne yeaa" gibi bişey derse "sana fazla bile" diyin. dumur olur dıbına kodumun salağı. Unumayın, o sizsiz bi tak yapamaz, ama siz onsuz her türlü mutlu olursunuz.en kötü inciye gelin, eğleniriz amk nedir yani. Gider pes atarız, bara gider bira içeriz. Takılırız işte.

    haa bide eğer kendinizi acındırırsanız, dıbınıza koyiim sizin.yo ksensiz yapamam, yok ne olur geri dööön, yok özür dilerim falan, yok öyle bişey.O kim ki lan? kendinizi alçaltmayın. iyice gözünden düşmeyin hatunun. Eğer yaparsanız, emin olun ki, "bu ne lan, pısırık.bunu mu sevmişim ben" diyecektir.

    başak bişey de gelmiyo aklıma panpalarım. Unutmayın, SiZ EN iYiSiSiNiZ! SiZDEN BAŞKA KiMSE ONU BU KADAR MUTLU EDEMEZ!

    gidiyosa gibtirsin gitsin, size kız mı yok?
    ···
   tümünü göster