1. 1.
    +3
    entrylerden anlıyorum ki burdakilerin hepsi salak. yok atom bombası atarlar. yok haritadan silerler yok türklük neymiş ahahah anan zaa xd yapan tipler.

    arkadaşlar. biraz mantık. şu beyinleri bi kullanın. bu ülke öyle boş bi ülke değil. bu ülkeyi işgal etmek demek. 20 yıl kayıp demek işgalciler için. oda en az. 75-80 milyonluk bi halktan bahsediyoruz burda dalga mı geçiyorsunuz? kolay mı öyle atom bombası atmak? aptal aptal konuşmayın. hiç bir ülke türkiye ile savaşa girmez. giremez. kartlar ortada. hala göremiyorsunuz. türkiye savaşa çekilecek. savaşa giren türkiye gerileyecek. paramız değersizleşecek. toplumumuz 3.-4. sınıf toplum sınıfına girecek. bm yardım bahanesiyle doğuda üstler kuracak. peki neden doguda? osmanlıdan kalma petrol haritalarını bilirsiniz. hepsi dogudan geçer iç anadoluya kadar devam eder. ve metra şaşma olmamıştır bu haritada. türkiye neden cıkartamıyor peki bu petrolleri? basit. işcileri terör örgütü kaçırıyor rehin alıyor insanları korkutuyor beton döküyor vs.. bi sekilde engelliyor. vur kaç yaptıkları için savaşamıyoruz. terör bir tek bizdemi var sanıyorsunuz? neyse velhasıl-ı kelam. bm dogudaki petrolleri sömürecek. bor madenlerini sömürecek. bu kaynaklar tükendikten sonra ( bu süreç en az 20 yıldır) batıya üst kuracaklar. boğazdaki madenleri sömürecekler. türkiye bağımlı olacak. bi süre sonra yok olacak. ve beyler şuna emin olun. gerçek bir türkle hiç kimse savaşmak istemez. gerçek tarih kitaplarında komutanların söylediklerine göz atın. hiç bir komutan ordusunu türklerle savaşa sokmak istemez. ama asimile olmuş. batılılaşmış yani yumuşamış bir türk kolay lokmadır. biz asimile olduk...

    edit: en büyük pasta dilimi türkiye`dir. petrol amerikanın eyaletlerindede çıkıyor. konu petrol değil. petrol artık tükeniyor. kaldı 10 15 yılı. türkiye de geleceğin enerjilerini içeren madenler var. ve inanamayacagınız kadar fazla miktarda. biftek almak için tavuk etini değerli gösterirsiniz. ve karsınızdakinin bifteğini alırsınız. karsıdaki kazandıgını düşünür. ama kaybeder.
    ···
   tümünü göster