1. 51.
    +11 -3
    bırak olm bu salakları. bir insanın akpli olmasının dört sebebi vardır aksini iddia eden akpli gelsin anlatsın yok ben bu sebepten veriyorum diye.

    1. şakird, yobaz bir huur çocuğu olması. cemaatçi, r4biacı mal tayfa bunlar işte.

    2. ekonomi iyiye gidiyorcu iş dünyasından bir gavat olması. bunlar genelde esnaf falandır. ekonomi az buçuk iyi diye ülkenin gibilmesini umursamazlar. yeri gelse üç beş kuruş için bacılarını falan da pazarlama potansiyeline sahiptirler. gerçi ekonominin iyiliğini de şu son fed açıklamalarında gördük ahahaha

    3. liboş kahpe çocuğu olmaları. bunlar da akpnin ilk geldiği dönem darbecileri asacaklar, ab reformları yapılacak ülkemiz liberal oldu diye gezinen godoşlardır. bunlar da anasının dıbını gördü tabi, şu an almanyaya sabuncu diyen bir ab bakanımız var. hükümete muhtıra çeken büyükanıt dışarıda, kenan evren yalandan yargılandı resim yapmaya devam ediyor, ergenokonda da veli küçük sedat peker tarzı oçlarının yanında ilker başbUğ gibi suçu doğru dürüst belirli olmayan adam içeri atıldı kurunun yanında yaş yakıldı. bunlar akp destekçilerinin içindeki en mal gürühtur. nefret ediyorum bu puştlardan sokakta karşıma çıkmayın olm.

    4. dünyadan haberi olmayan, ağır yobaz olmasa da elhamdülillah müslümanım diyen, başörtülü bir cumhur başkanı eşimiz var, liradan 6 sıfır atıldı ekonomi süper, akp terörü bitirdi tamam mı (sanki 2002-2012 arasındaki terörün azdığı dönemde iktidarda ben vardım amk) diyen ağır cahil default muhafazakar türk olmaları. bunlara sövesim gelmiyor, ne de olsa adam eğitimsiz. bu gürüuhu makarnacı diye aşağılamak yanlıştır.

    edit: atın atın çükü atın ahahahaha. bi satır yalan varsa söyle yukarıda. siz busunuz lan işte.
    ···
   tümünü göster