1. 1076.
    +1
    ders31 mod on

    pijler çok pm var kızla konuşurken konu bulamıyorum diye;

    size bu konuda önceki derslerimde taktik vermiştim; tekrar bi özet geçeyim; binozlar ben 2 tür yol izlerim;
    birincisi ; kültürüm iyidir binler fransızca müzik dinlerim; klagib müzik dinlerim , izlemediğim film yoktur; tarih bilgim niall FergusondaNDIR..
    yüksek lisansımı ekonomi üzerine yaptım ; kitap desen her hafta bi tane okurum ; yani adamın anasını kültürümle giberim..

    buraya kadar egoydu binler , ama kültürlü olmanız size extra özgüven katar yani buda yaşanmışlıkla olur; ve amlılar dolu konuşan adamı sever ; amlı içinden hmm bu amı hkediyo vrlm bri yhaa der.

    gelelim siz gece gündüz netten çıkmayan huur çocuklarına benim canım sıkkın konuşmak istemediğim zamanlarda kullandığım taktiğimdir;

    binler laf yürümüyosa ;gözünün içine gibercesine gözünüze çekmeden bakıcaksınız; dudaklara bakıcaksınız ;;dimdik durucaksınız gözlerinizi 1 dakkadda bir 2-3 saniyeliğine kapatıp açıcaksınız ; bu ona arzulandığı hissini verir ,buda amlının beyninde sizi gibici sınıfına koymasına neden olur..

    ben böyle konserlerde yapardım loş ışık 2 bira çakmış çakır keyf kafam ve çıtır karılar ;

    roken coke da iyi ekmek yiyoduk zamanında huur çocukları; hayatımda metal sevmediğim dinlemediğim halde hezarfena giderdik ; çadırı kurar gece gündüz takılırdık .. gençlik güzel huur cocukları kıymetini bilin
    ···
   tümünü göster