1. 26.
    0
    Necmi adında bi kardeşim vardı ama tam anlamıyla kardeş makarada da yanında dar günde de parasızken de zenginken de yanındaydı ve necminin babası mafyaydı.

    (Necmi de zamanında benim düştüğüm duruma düşüp cama yumruk atarak ölümden dönmüş yaşadığı olaydan sonra bütün kadınlara am gözüyle bakıp önüne geleni giben bi genç olmuş )

    Necmiden arada bir aldığı tiyolarla kızla konuşmaya devam ediyorum ama kızla mesajlarımız adeta 2 deli aşık mesajları gibi paragraflar yazıyoruz eğleniyoruz saçmalıyoruz birbirimize küçük küçük sözler veriyoruz verdiği umudun haddi hesabı yok ki evlilik hayalleriyle dalga geçen ben evliliği düşünmeye başlıyorum..

    ben istanbula gittim bi ara sabaha kadar mesajlaşmalar aslı kaçırıcam seni diyorum kaçır diyo sana güvenim sonsuz diyo ama benim kıza bakış açım domalsa gibmem.

    istanbuldan döndüm 5.45 vapuruyla Aslı iniş yerinde beni bekliyor hiç unutmam bir ramazan günü cebimde tak gibi para var iftara kadar takıldık iftara da geç kaldım o gün de kaçırıcam seni dedim kaçır dedi kayalıkların sonunda sarıldık alnından öptüm ama çıkmıyoruz bile
    ···
   tümünü göster