1. 1.
    +2
    Beyler bildiginiz gibi Kerim'in Begibtas'a gelme durumu var, simdi senaryo söyle:
    Bi sol bek bir de Frei'yi aldigimiz zaman Begibtas'in kadro su:
    Tolga
    Serdar Sivok Escude(Franco) Sol bek
    Veli Atiba
    Töre Fernandes Olcay
    Almeida
    Yedekler:
    Cenk, Mustafa Pektemek, Mami, Kerim, Ozzy(Oguzhan ilk 11'i zorlayabilir defansif yönden gelisirse), Ersan, Omer Sismanoglu.
    Beyler Dentinho ve Mehmet Akgün(Ulan yoksa Akgünmüydü giden, neyse Akyüz de Akgün de bi poka yaramaz)'ün gibtiri calinacak.
    Eneramo icin su an bisey diyemiyecegim, ancak one gectigimiz maclarda genis alan sevdigi icin faydali olabilir. Franco'nun kumasi World Class.
    Evet beyler Kerim ve kaliteli bir sol bek aldik mi, Bursa ile GS'ye de bi koydukmu Sampiyonuz. Fener'den Ersun'la bi pok olmaz zaten, gelecek sene %95 CL'deyiz zaten. Ayrica Ferdi ile Almeida'nin sözlesmesi yerlerde( Ama agzini kiriyim Hugo da TV'deki Hugo'dan daha cok kaza geciriyor ama neyse, kaliteli forvet). Ferdi giderse bu takimi batirirlar. Töre kumasi kaliteli oyuncu; hizli, teknik ve kuvvetli. Ama bi de cok fazla calima girmese. Atiba zaten acaip, adam ayni Johnny Depp gibi her role uyuyor ve acaip yapiyor. Bu arada cogunuz Veli'nin ne isi var diyecek; Veli= Gattuso. Veli'yi anca maci izlemeyip özetine bakan biri begenmez, adam basit oynuyor ve acaip pas yapiyor, top caliyor, defanstan aliyor, rakip oyunculari gibiyor. Bazilari Serdar'i elestiriyor ofansif yönü yok diye, ama mallar bilmiyorlar ki bir takimda asla 2 bek birden ataga cikmaz, biri her zaman digerinden daha defansif olur(Barca, Bayern gibi büyük takimlar haric) Bizim burdaki spor yorumcularinin futboldan bi pok haberi olmadiklari icin ota poka elestiri yapiyorlar.
    Gelelim Kerim'e, türk ve ayrica da Töre gibi kumasi kaliteli, ilerde ilk 11 girebilecek seviyede. Bildiginiz gibi beyler gecen sene sorunumuz yedeklerdi, kaliteli yedek oyuncumuz yoktu oyuncu degigibli takimi gibiyordu. teknik direktör sorunu du vardi (Bilic ---> Samet). En önemli noktalardan biri de Önder Özen reyis, adamin futbol bilgisi acayip, Franco'yu Begibtas'a o kazandirdi. Franco 2 sene sonra 10 milyon € eder.

    Özetle: Begibtas bu sene ligdeki her takima gusul aldiracak
    ···
   tümünü göster