1. 101.
    +1 -2
    --spoiler--

    vakit geçirmelik anca. gene buram buram hollywood klişeler var her zamanki gibi. zombieler fena olmamış. ayrı bir tarz katmışlar. deli dena gibi hedefe ulaşayım da nasıl ulaşırsam ulaşayım diye çatılardan falan uçmalar güldürdü.

    israil kısmı bana zorlama geldi. artık yapımcılara lobi para mı yedirdi nedir bizi şirin gösterin dediler herhalde. işte, "o duvar aslında zombiler için, yaşasın kardeşlik hüüloğğğ" havasında yansıtılmış. "herkese kucak açıyoruz, bakın kimi yaduhi dua ediyor, bir yandan müslümanlar namazlarını kılıyor" bla bla... ben yemedim bu sahte kardeşlik gösterisini açıkcası. ha belki yapımcı kafasına göre aslında böyle olmalı diye mesaj da vermek istemiş olabilir bilemiyorum. ayrıca o kadar duvar ör, silahlar ıvır zıvır, üç - beş keke halaya coşacak diye koca şehir düştü amk. ona da ayrı bir güldüm.

    son olarak oyuncular biraz sıkılarak oynamış gibi lan. brad pitt, "kaç para vericeniz, kaç paralık oynayayım" modunda oynamış gibi. hele filmin o ilk istila sahnesindeki tüm aile breylerinin tripleri çok yapmacık ve taktandı.

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster