1. 1.
    +5
    rusyanın kültürü dünyadaki hiç bir ülkenin kültürüyle karşılaştırılamaz. büyüleyici ve tapılası bir kültürleri vardır. amerika ise bırak kültürü geçmişi olmayan suni bir yapılanma

    rusyanın tarihi hiç bir ülkeyle karşılaştırılamaz. her şeyi görmüş bir millettir ve tarihini çok iyi korumaktadır. amerikanın tarihi sadece katliamlardır. öldürülen kızılderili çocuklardır. meme uçları kesilere kolye yapılan kızılderili kadınlardır . milyonlarca topluca katledilen veya sürülen kızılderililerdir. köleliktir, vietnam savaşıdır, küba çıkarmasıdır, hiroşima ve nagazakidir. tarihte bir kere parlak hareketleri "vay amk" diyecek bir şeyleri yoktur. varsa yoksa kendilerinin de bilmedikleri nedenlerle durmadan savaş çıkarmışlardır.

    rusya da eğitim daha iyidir. herkes buna karşı çıkacak ama bu böyle. amerikada bütün üniler reklam yapmasını iyi biliyor ve kendi ülkesinde iş imkanı sağlıyor bunlar en iyi üniversite olduklarını göstermiyor. parayı basıp sınırsız reklam yaparsanız herkes onun iyi olduğunu zanneder. rusyada çok daha elle tutulur kaliteli eğitim veren ve zengin kadrolu üniversiteler vardır. üniversitelerin kaliteleri hepsi yüksek ve birbirine yakındır. sovyetlerden gelme bir şey. avrupanın 2-3 ülkesi ve çin hariç hiç bir ülkeyle üniversiteleri kıyaslanamaz.

    rusya amerikadan daha güvenlidir. şimdi bana dazlak mazlak demeyin. islamcılar gibi sakalınız varsa burada bile dışlanırsınız. o kabul edilemez . amerika'nın iç bölgelerinde zenci vurmak ata sporudur. sırf zenci değil öyle zevkine adam vurabilir bunlar biri sizi kolunuzdan tutup kaçırabilir de. dünyanın en manyağı hasta ruhlusunun olduğu yer amerikadır. ırkçılık manyaklık başka hiç bir ülkede bu kadar olamaz.

    rusyada yönetim daha iyidir. doğru söylemek gerekirse bürokrasi adamı yorsa da. en baştaki adamlar her zaman düzgündür. devleti aklı başında kişiler yönetir dış işleri bakanından tarım bakanına kadar. sovyetlerden kalma güzel bir şey bu bence. amerikada bir başkan var sözde, bu adam zenginlerin kulağına fısıldanan şeyi söyler.

    rusyanın geleceği çok parlak. rusya tıpkı iskandinav ülkeleri gibi bir refah ülkesi olma yolunda ilerliyor. bu geçi olur erken olur bilinmez ama, buradaki insanların çok mutlu olacağı günler yakın. rusya her yıl daha da ilerliyor. araştırın herkes kabul eder. amerikada millet bir elde starbucks kahvesi bir elde burger king hamburgeri televizyonun karşında. refah yok herşey para. bu adamlar gelişse ne olur dıbına koyim. baştaki adam geliştirmek isterse geliştirir.

    özet: bütün dünya rusun taşşağını yesin.

    http://www.youtube.com/watch?v=j2CQKAEAc_Y

    http://www.youtube.com/watch?v=kVdVTVR-j0Q

    http://www.youtube.com/watch?v=AOAtz8xWM0w
    ···
   tümünü göster