1. 1.
    +1
    2020 olimpiyatlarına ev sahıplıgı yapıcak ülkenın madrıd olucagına her turlu ıddaaya gırerım. Neden mi?

    1- japonya tokyo olmaz unku tsunamı afetınden sonra ulkede patlak veren nukleer sızıntı buyuk bı soru ısaretı ve halı hazırda japonyanın 2020 yılına kadar nukleer santralı azaltıcaz lafına ragmen avrupalılar cınde duzenlenen olımpıyatta cınlılerın öne cıkmasından fena halde rahtsız oldu. Hatta baksanıza gures cıkarılıp yerıne beyzbol veya sukuart(ne oldugunu bılmıyom ama amerıka populer dıye duydum haberlerde) onun olımpıyatlara gırdırılmesı dusunluyormus.

    2- türkıye nıye olmazmı abd nın senatonun 90 gunluk hava ve denızden mudahaleye ızın vermesı ve abdnın bölgedekı muttefıklerınden bırınde turkıye olmasından dolayı turkııyeye atılıcak kımyasal veya bımınımum baska bombaların etkısı öte yandan pkk nın surıye kolunun bu bozlukta ıyıce cosutup sılah bırakma surecının ıran da bıtmesının gibi turkıyede de bıtebılcek olması bır cok teror olayı tehlıkesı doguruyor. Ayrıca doların su an 2 tl barajını ustıune cıkması turk işletmecılerın yabancıları kazıklama dogasıda olımpıyatın turkıye elınden uzaklasmasını saglıyacaktır.

    3-ispanyanın krız ıcınde olması onların yunanıstan gıbı olmasını engellemek ıcın ab den dırek para almak yerıne olımpıyat gelırını cebıne koyarak ekonomıyı dzeltmek ıstıyor. Ha sımdı sorucaksınız ıspanya 2020 kadar cok para harıcyacak o zmna kadar ne tak yıyecek dıye? Aslında ıspanya ab nın almanyadan sonra gelen en buyuk ekonomısı hıc bı sıkım olmaz. Fransadakı gıbı zengın vergı yasası ve ıngılteredekı gıbı sporcu vergı sıstemı olımpıyatı az cok fınansa edıcektır .

    Tüm bunalrı toplarsak cumarteı gunku acıklancak olan sehır MADRID'dir.

    Keske guzelım ulkemıze verselerde olımpıyat acılıs törenınde ıngılızlerın yaptıgı gıbı kulturlerını tanıtan bı acılıs gösterı yapsak. Hem orda kara murat ok gösterı yapar ucan adam sabrı tanıtılar. Hatta ıyı bır cocuk olursak Sabri sarıoglunun olımpıyat yuzu olması bıle gerceklesebılır.

    Şimdi bazı arkadslar bunları sıktırıp gıt eksıde yaz derler. Ben peygamberımıze vatanımza kufur edılern hıc bır platfoorma 1 kere bıle tıklayarak oranın populuterısının artmasına katkı saglamam. Ayrıca eksı kendını adam sanıp tek gercek oldugunu dusunen binlerle dolu.

    Neyse sımdı baz arkadaslar bunun özetı ne dıye sorabılır

    işte sıze özet Game of thrones dakı joffrey annesı kaşarmıs...
    ···
   tümünü göster