1. 1.
    +3
    beyler arada şu üstteki : ) ye tıklıorum eski şukulnan başlıklara bakıorum da o zamanlar ne güzemiş ya hep 2010 tabi . olm adam ilk prezervatifi nasıl taktınız die başlık açmış 9 sayfa girilmiş entrlerin hepsi yaran entrler amk . adamlar bi bi başlıa yüzlerce entry giriolar okuyoyor tek tek

    şimdi ise açıosn sayfayı 20 entry den fazla varsa çıkıp gidion amk başlıkların hiç biri tutmuyo bu yüzden ne kaliteli başlıklar yanıp gidio amk . 900 küsür insan var tabi .

    ve ayrıca o zamanlar ne zekice şeyler varmış . şidmi ise gerçekten iğrenç lan bi yapın dediğimi sizde bakın geçmişe şu andan nefret edersiniz.

    ben sözlük açıldıktan 1. aydan sonra okumaya başladım taki 3. nesiller gelene kadar sadece okudum . ve bu çok zevklıydı hiç de üye olmayı düşünmedm. tesadüfen bi kere üye alımı açıkdı olim dedim oldum . zaten başkada hesabım yok .

    lan adam bi başlık açmış dioki " şimdi baktım 10 bin kişi olmuşuz bune amk coluk cocuk dolmuş adam akıllı muhabbet dönmüo dio "

    oha lan şimdi nerdeyse 400 bin üye olucak 400 bin ne demek beyler kalite 0 kalite 0 arada çıkan çok kaliteli şeyler de güme gidio . bu işe çözüm lazım dicem ama kımsede çözüm bulmıcak kımsede sıkıne takmıcka biliorum

    hiç bi şekilde eskı gunlerine dönmez artık bu sözlük kimse umutlnmasın
    ···
   tümünü göster