1. 1.
    +6
    neyin nefreti kimin kini bu? türk olan herkes düşmanı efendinin. anlamıyorum. sürekli bir aşağılama bir rencide bir infaz. düşündükçe sinirleniyorum.

    300-400 kişiler bir tane beyinleri yok. bir yerden emir gelecek kulaktan kulağa herkes tek ses. yankı vadisine döndürdü ülkeyi mına koyim.

    türk ordusunu bildiğiniz yalan yanlış belgelerle içeriye attı. türk silahlı kuvvetlerinin 26. genel kurmayını terör örgütü kurmakla içeriye koydu, donanmanın başına geçecek adam kalmadı hepsini içeri tepti , ikişer üçer müebbetler havada uçuştu ve bu sözde davanın adı ergenekon dıbına koyim. tüylerim dikeliyor.

    expo 2016'da sembol çiçek seçilecek... oylama yapılıyor karanfil çıkıyor sonuçlar ama tarım ve köy işleri bakanlığı çin'in sembolü şakayık! çiçeğini seçiyor...

    türk tarih kurumunun ambleminde yer alan iki başlı kartalı kaldırmaya kalkışıyorlar. daha ne koyacakları belli değil. dil koyun dıbına koyim dil. sizin gibi yarak müptelalarına ancak rolling stones tarzı dil yaraşır.

    bütün dış politikamızı bin etti dost olduğumuz ülke kalmadı. unutuyor muyuz arapların kurtuluş savaşında bizi nasıl arkadan vurduğunu? herkesin gönlüne kin tohumları ekiyor. itibarımız kalmadı bin olduk mal bebe olduk dünyada. bu ülke nasıl buralara gelir sinirden elim aygm dolaşıyyor.

    türk ordusunu tasfiye etti şimdi müslüman katli için amerikan ordusuna yalvarıyor. bir iki vurmayın dıbına koyun diyor bir ağızdan. amerikan ordusuna bir devlet nasıl bunu söyleyebilir anlamıyorum. tamam amerikan kucağından inip israile bindik oradan ingiltereye sakso çektik ama huurda bile biraz şahsiyet olur be...

    atatür ve inönüyü ima ederek iki ayyaşın yaptığı yasa diyor! bir de yok canım öyleine iki ayyaş dedi işte diye bakanlar toparlamaya çalışıyor. zaten yasa yapan iki ayyaş lafı da öylesine söylenebilen bir laf. bari kaşını gözünü de tarif edeydin.

    türkiye cumhuriyetinde anayasal haklarını kullanarak protesto yapan zararsız göstericilere etmediğin laf kalmadı 5 tanesini öldürdün lafını etmedin. başkan suspus oturdu. medya sustu. herkes sustu ama halkı susturamayacağını anlayamadın.

    türkiye cumhuriyeti bir muz cumhuriyeti değildir diye bakanlık sitesinin tekinden "duyuru" yaptın. sanırım dünyada kalan tek dostumuzdu onu da küstürdünüz.

    atatürk ve inönü ye edilen lafı bu ülke uğruna savaşmış herkese edilmiş olarak bilirim. atatürk her zaman ben sadece komutanım bu vatanı sizler kurtardınız demiştir.

    hangi hakareti etsem serinletmiyor içimi. en iyi ihtimaliniz ölmek binler.
    ···
   tümünü göster