1. 1.
    +10 -4
    sözlüğe epey süre ara vermeye karar verdim.

    bir süredir sol taşakta milli eğitim gibertmesi konulu başlıklar vardı. okumadım hiç birini. aman gibtir et dedim. sonra bir rastgele başlığa girdim. uzundu ama okudum amk. adam liseli sizin yaptıklarınızı ve yaşadıklarından bahsetmiş.

    aptal beyinsiz ajan kılıklı bir mal örgütlemiş sizi, türk aklı ya tabi sürü pgiboloji, zerre düşünme yok, zütünü verecek başkasının yaptığını yapmak için gitmişsiniz sırf o başlığa açan paralı asker dedi diye meb e destek vermişsiniz. hayret ettim lan. nasıl bir insan bu kadar koyun olabilir amk. burada parayla resmen ajanlık yapan bir muallak sizi gaza getiriyor. sizde "ulan katılıyım da sözlükte popi oluyum xd xd xd" zihniyetiyle destek veriyorsunuz. ulan bir sorun bakayım kendinize benim değerlerim şerefim kişiliğim yok mu diye.

    ben böyle tip şeylere çok şahit oldum. anketlerde, facebook gibertmelerinden. hatta benim düşmanım olan bir bin benim facebooku buraya koyup şikayet edin şikayet edene şuku verecem demişti. tabi şuku bu sözlükte ego demek. herkes ego için tanımadığı birini "son şukulanmış entryler" de bir cümle görebilmek için gibertmişti. hesabım 2 senedir kapalıdır bu yüzden. bunu böyle unuttum pek de gibimde değildi.

    ancaaaakk bu meb e destek konusunda eşşeğin dıbına artık su kaçmıştır. bu kadar uzaktan kumandalı araba gibi yönetilen malların olduğu bir sözlükte ne yapılabilir lan? adamlarda ne kişilik var ne şeref. biri başlık açmış sorgulamadan gibert. adamın kardeşi lisede olsa, kardeşini unutup egosundan gibertecek. ki vardır da bu tipler. aklı sıra liselileri sözlükten uzaklaştıracaklarmışlar. cidden gerizekalılığın artık paçadan akışı bu. köle gibi eğitilen bir sistem bu neden altında meb'e destek veriliyor lan. benim için burasının pkk forumundan pek farkı kalmamıştır. yarın öbür gün biri çıkar "liseleri sözlükte uzaklaştırma" gibi saçma bir bahaneyle başlık açıp pkk ya tebrik mesajı göndertir. olur bu beyler ciddi söylüyorum. resmen bir terör örgütüdür bu sözlük artık. adam da beyin yok hiç bir şekilde yorum yapamıyor 10 günlük devamsızlık hakkında, basıyor desteği. başlığı açan zaten parayla tutulmuş bir ipne değilse zaten bir tak bilmiyorum. hakikaten yeni yeni uyanıyorum buna. aptal insanlar birilerinin karanlık amaçlarına dahil ediliyor burada. ülkenin bu markarna kömür olayının daha küçük versiyonu buralarda da var resmen. halkı kandır desteği al. halkı kandırdıktan sonra bütün barbarlığı caniliği yapar.

    sinirliyim şu an sadece. uzun bir süre buraya birşey yazabileceğimi düşünmüyorum. gelir inboxtaki yardımcı olmam gereken panpalarıma cevap verir hatırlarını sorar çıkarım.

    bu arada liseli değilim 21 yaşındayım. liseli ne kuzen ne akraba var. sadece empati yapabiliyorum. sizin gibi canice davranmıyorum. ben de o desteği veren adamlar da lise sıralarından geçmiştir. sizi bilmiyorum ama tak gibi de bir lise geçirdim. dışlanarak ve başarısız. ayrıca liseli olsam da taşak kokulu odalarında asosyal takılıp arabesk rap dinleyen adamlardan korkmam utanmam liseliyim diye gururla söylerim.

    kendize iyi bakın beyler
    ···
   tümünü göster