1. 1.
    +26
    insanlarin raad olmamasidir amk. baktigimizda 3,5 yildir bu inci ortaminda olan bendeniz kamil kardesiniz hayatinin en guzel gunlerini sozlugun dunya gibime minare gotume oldugu donemde yasamistir. ancak sonra bi gibler oldu raadlik kayboldu. ergen gibi millet birbirine 2 kurusluk seyler icin laf anlatmaya basladi balalayka. olm yasayacaginiz bundan sonra 50 sene max. onun 25-30unda iktidarsiz olacaginiz amliysaniz porsuyeceginiz zevk alamayacaginiz. lan yasayacaginiz 20 guzel seneyi neden milletin beynini bagira cagira suclaya suclaya gibiyosunuz. raad olun amina koyum.
    -dunyanin en buyuk zengini olsan adriana limayi gibsende bosalinca karidan soguyacan
    -ferrariyede binsen motor bakimina sanayiye gidecen
    -sonsuz paran olsa bile yaslaninca rektal muayenede gotunu parmaklayacaklar
    -karun gibi yasayip johhny sins gibi am gibip zidane gibi topda oynasaniz gotunuze pamugu tikayacaklar.
    o yuzden raad olun. yasam gelip geciyor kimseyi bosyere kirmayin gibinizin dikine gidip millete sovmeyin. muslumansan git oyle yasa, budistsen oyle yasa , ateistsen vur mala, deistsen 31 asil yada hicbirini yapma amina koyum banane?
    bide ulkeyi kotuleyenler var onlarda raadliktan nasibini almamis. "ben raad olacam millet beni gicik ediyor bu ulkeden gidecem" , dostum senmilleti takarsan seni her yerde kustururler amina ski. herseyin cozumu vardir aminaa koyum yoksada koy gote. diger ulkelerde benzer anasini ski insan heryerde insan amk.

    1 kisi de okusa yeter bana amk uplamayla falan ugrasmam ozet isteyene
    ozet:raad olun
    ···
   tümünü göster