1. 3276.
    0
    dün çok garip şeyler oldu amk.

    arkadaşla gezerken şehirde büyük bir park var oraya bir şeyler kurmuşlar müzik son ses insanlar toplanmış. dikkatimizi çekti gittik bizde oraya. meğer aileler çocukları eğlendiriyomuş. platform felan kurmuşlar.ben acayip sıkıldım 5 dk da arkadaşa dedim bu ne olum gidelim.tam gidiyoduk pamuk prenses giysisi giymiş bir kız görevli vardı gözüm takıldı acayip güzeldi. dedim dur gitmiyoz.ben bunu inceden kesmeye başladım. kızda farsk etti beni bana bakıp duruyo.

    hep yer değiştiriyo kız bizde bizi göreceği yere kayıyoruz yavaştan.ama sonra kızın gözü hep beni aramaya başladı.hep bana bakıyo. şöyleki ben kzı keserken o da beni kesiyo ama gözünü benden ayırmıyo 5-6 sn kesişiyoruz sonra ben kafamı çeviriyorum.ilk defa böyle şeyler yaşadığım için utanıyorum kız bakınca. sonra birden bana baktı göz kırptı böyle.ben iyice utandım kafamı çevirdim.

    sonra bi çocuk hep bunun peşinden gidiyodu. dikkatimizi çekti. çocuğu çektik kenara dedik bu kim sevgilin mi evet hayırdır dedi. işte noldu sorun mu var derken kıza baktım oyunu çocukları bırakmış 10m arkamızdan bizi izliyo. bizim arkadaş tabi hemen kalktı ayağa problem olursa ben hallederim sen kimsin dedi. gerginlik olmasın diye gönderdim çocuğu. bizde bişey demeden uzaklaştık.

    500m felan gittik dedim dön kıza açılacam ben. kız bana göz kırptı amk. gittik kızı bulduk. çocuklarla fotoğraf çekiliyo. dedik foto çekilelim olur dedi. arkadaş bizi çekerken eğildim kulağına sevgilin var mı dedim, malesef dedi.lan baktım bunun sevgilisi bize bakıyo ayrıldık ordan.ama resim duruyo bende. acayip bişey kız.
    ···
   tümünü göster