1. 1.
    -1
    burdan tavsiyeler vericem. sırf kendi yasadıklarımdan. editleye editleye madde madde yazıcam takip edin panpalar.

    edit1 : öncelikle hazırlık okuyacak panpalarım eger ingilizce mecburiyetiniz yoksa kaydınızı yaptırın ama üniversiteye gitmeyin. gibtir edin verdiginiz paraya yazık. direk memlekete dönün ve gidin bir ingilizce kursuna yazılın. sonra gelin eylülde verin geçin 1. sınıfa baslayın. hem ingilizce ögrenmiş olursunuz hemde mal gibi 1 sene geçirmemiş olursunuz.

    edit2 : üniversiteye yeni baslıyacak arkadaslar. hemen eve cıkmayın eger arkadasınız yoksa 1 sene yurda kayıt olun çevre yapın tanıyın tanısın. sonra eve cıkın. yoksa o kadar cok ev değiştirirsiniz ki.

    edit3: uzun ilişki düşünmeyin benim gibi. bekleyin biraz hemen bir kızın peşine düşmeyin. bin olun ortam kurun. özellikle çirkin kızlarla takılın arkadas olun. unutmayın çirkin kızların güzel arkadasları olur.

    edit4: sizden 3 4 yas büyüklere abi demeyin. gibtir edin abiyi artık üniversitelisiniz. belki sınıfınızda 30 yasında adamlar olucak. benim oda arkadasım vardı 30 yasında. abi demiyordum ne diyecem dıbına koyayım. demeyin agırlıgınız koyun. birader filanda demeyinde dayak yemeyin sonra. sadece abi demeyin diyorum.

    edit5 : ilk derste böyle ülkücü alperen ocakları filan dızolar takım elbiseyle gelir sınıfa hoca sanmayın o malları.

    edit6: liseyi geçtiniz artık yok hocaya yavsıyım yok not istiyim yapmayın amk. devamsızlık yapmayın ilk senelerde ögrendiniz ögrendiniz yoksa bir gib ögrenemezsiniz üniversiteden. gidin sosyal klüplere katılın çevreniz olsun.

    edit7: ne kadar cok sertifika toplarsanız okadar iyidir sizin için ileride iş için yardımcı olur sertifikalar.
    ···
   tümünü göster