1. 51.
    +5
    ulan metin 2.. liseliler dolmadan önce iyi oyundu.alestada birkeresinde 20 lvlken serbest modu bi adamdan ögrenmiştim.başlarda hile sanıyordum. baksana amk adam düello yollamadan direk dalıyor diyordum. bende serbest modu ogrenmiştim. eglenceliydi zalim yapmıstım carı şehire gidince herkes bi araba dayak attı. oyunu bırakıcak dereceye gelmiştim hey gidi günler hey. tramolada oynayanlar bilir cok kral serverdi. hatta alestadaki gibik 80 küsür lvller karsılasma imkanları olsa bizim burdaki 75 lerden dayak yerdi acıkcası. eskiden oyunda saygı vardı saygı.. monk hiperix best üçlüsü vardı. edilee gelince millet etrafına toplanırdı şehir lagdan geçilmezdi. şeytan kulesinin 2-3 katına kadar cıkılırdı devamı getirilemeyeceğini bilsekte. ben oynadıgım zaman 7 server vardı bu gibik oyunda. o zamanlar cok iyiydi herşey. 30 k biriktrip geniş kılıc +5 almak için yırtındıgım günleri bilirim amk. sıkılınca nette. girer youtube de angels loncasının tanıtımını acar izlerdik. cok kraldı o adamlar o zaman. ejderha tanrılı adam bile gözümüzde vay be değerindeydi eskiden 2.köylerin ışınlanma yerleri parti dolup taşardı beyaz okcuların oralar.. her geldiğimde en az 3 tane full dolu parti olurdu. ilk dolunayımı düşürdüğüm zamanı hiç unutmam 30 tane pm gelmişti amk. işe gitmeyeceğim zamanlar acardım saat 7 de 8 de sabah. vadinin girişinde vahsi asker beklerdim. mistiklerde kdp düşürmek için zütüm ıslanırdı.itemlerimiz hep +5 +6 +7 idi o zamanlar ehehehe. oyun daha yeniylen millet savascıda hava yerine kılıc cevirmeyi masterlerdi iyi vuruyor diye ofkeyide giblemezlerdi. şehirde dolanır yuksek lvllerden kasmalarını isterdik. biyalogun ork dişi görevi bitince ne verdiğini kimse bilmezdi o zamanlar. dogru düzgün yapabilen kimse yoktu heralde. yuksek lvllere saygı sonsuzdu amk. adamlar şehre gelince millet böyle bi etrafında yavastan toplanırdı.hele ilk 60 65 lvller. adamlar şehre gelince farklı bi hava yaratıyorlardı amk. eski loncalar azraels matador ohooo..
    sonra noldu biliyormusunuz amcıklar yavas yavas oyunu gibtiler. eski kaliteli oyuncular gitti yerine liseliler hatta ilkokullular geldi. biliyom öncedende vardı bu binlerden bir kısmı ama kendilerini iyi gizlerdi binler liseli olduklarını belli edecek davranıslar yapmazlardı.ve ilk oayun acıgı.. gibiyim o günü amk böyle sıcak ortamlı bir oyun işte o gün bakire olmaktan cıktı. patlattılar oyunu. lv görevleri olurdu (40.lv görevi .. 53. lv görevi gibi) acıgın yayılması sadece 1 gün sürdü.. bizde yaptık bu bugu. lv görevine tıklamadan birkaç saniye önce karakter at görevi ac ödülü al.karakter ekranı gelsin. sonra gir acık sayesinde aynı görevden aynı ödülü birdaha al.60 k 100 k 60 k 100 k devam etsin böyle.. tabi benm gibi akıllı davrananlar gün bitmeden önce parasını iteme yatırdı. bar aldı. yatırmayanlar gibildi depodaki envanterdeki paranın tamdıbına elveda dediler. herkesde 0 yang vardı eheheh. işte o günden sonra hileler falan cıktı..
    sonra millet çin serverine dolustu turk serveri tak zütürünce. cin serveri basitti pvp ile aynı şey işte hehe. sadece yazıları okuyamıyorduk çincemiz olmayınca ehe ehe ehe.sonrada pvp serverler acıldı falan fırt
    şimdi ögrendimde oyunda 40 küsür server olmus dolunay kdp değersiz olmus millet çelikleri tanrıları su perilerini muharabeleri çerez fiyatına satıyor e tabi piyasayı alt üst ettik zamanında.bu da onun sonucuydu. hatta dönüşümler açılmış item için. lv sınırı 105 olmus. yeni zindanlar falan acılmıs. orlarda kasmak daha kolay tabi 80lv 90lv carı. be dıbına koyduklarım zamanında edilee roney best bu adamlar hep kat biletine para verip zütleri terleyinceye kadar orda sonra ormanda kızıl ormanda gibile gibile elleri ayakları uyusuncaya kadar kastılar 99 a. bu adamlara haksızlık ettiniz huur cocukları. şimdiki bebeler rahat rahat lv kassın.105 e dayasın.oyunun anasını aglattı o yönetim.neyseki oyunu bırakalı seneler oldu geriye bakıyormda oyunu gibinceye kadar millet. o zamana kadarki tüm anılarım hala beni duygulandırır.
    ulan ne yazmısım ha amk. neyse içimi döktüm sayılır.sadece birkısmını.bu arada demirci senin ananı gibcem.unutmadım seni bigün karsılascaz kdp mi geri istiyorum alıp zütüne sokucam.
    ben içmeye gidiyom amk http://www.youtube.com/watch?v=v8ISPD6fdiY
    http://www.youtube.com/watch?v=iMY3p4II6Fo
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster