1. 1.
    0
    Yeni Akit’in yalanlarla dolu, hedef gösteren haberlerine bir yenisi daha eklendi. iki yüze yakın öğrenci topluluğunun katılımıyla kurulan FKF’nin (Fikir Kulüpleri Federasyonu) masonların kontrolünde kurulduğunu yazan gazete, diyecek söz bırakmadı.

    http://www.odatv.com/imag...ndeymis--1308131200_l.jpg

    Yeni Akit’in bugün FKF’ye ilişkin yaptığı haber, akıllara durgunluk verdi. FKF’nin “altmışlı yılların sonunda uluslararası siyonizmin direktifleri doğrultusunda NATO’cu ve masonik iç mihraklarca kurulduğunu” yazan Akit, yeniden kurulan FKF’nin masonların kontrolünde olduğunu ileri sürdü.

    'Akit bir çukur arıyorsa o çukur kendileridir'

    En ufak akıl kırıntısı dahi içermeyen habere ilişkin soL’a açıklamada bulunan FKF Sözcüsü Erçin Fırat, şu ifadeleri kullandı:

    Haberde “Mimar Sinan Üniversitesi’nde laboratuvar çalışmaları başlamış gözüküyor” denilmiş, öncelikle bu yanlış. Bizim için laboratuvar ODTÜ’dür. ODTÜ’de Erdoğan’ın gelişi sonrası başlayan direniş bizim için gerçek laboratuvardır. Orada haklı olduğumuzda kazanacağımızı gördük. Onlar o laboratuvardan saldırırsak durdururuz sonucunu çıkardılar.
    ···
   tümünü göster