1. 1.
    +1
    Lan binler acayip malzeme çıkıyor bu mekanlardan. Replik yuvası. Film adamlar cenneti.

    Benim gözüme çarpanlar :

    .Post Modern iddaa Bayileri (Bu kelime de ayrı muhabbet , iddia mı? iddaa Mı?)

    Eskiden Kuruyemiş , sayısal , akbil , tuhafiye , denizde yüzmek için şişme ördek , top , emlakçı , araba alım satım , kırtasiye işi yapalardı.

    Şans oyunları sayesinde iyi iş yapınca dükkanı iddaa bayine döndürdüler tamamen. Ancak cimri olanların dekorasyonu çok bomba oluyor

    Genelde devlet dairesi ya da eski döviz bürolarında bulunan monitörler bulunur.
    10 tanesi 1 milyona satılan tükenmez kalemleri kim ne yapacaksa , zincirle tahta masaya bağlarlar.

    Lüks olarak hesap makinaları bulunur. Bazısı çalınmasın diye onlarıda sabitler masaya.

    Televizyonda genelde maç varsa maç (ligi , önemi farketmez ) maç yoksa sporla ilgili birşey illa bulunur . Trt3 falan. Hiç olmadı selena , bez bebek açılır.

    Duvarda kazanan kuponlar asılır. insanın iştahını kabartır bunlar. Bunları oynayanlar nasıl ileri görüşlüdür anlamak mümkün değildir . ilk yarı/ikinci yarı manyaklarıdır bunlar.

    Misli oynayan adamlar vardır. 300,400,500 . Kuponları fikstir. Chelsea 1 , Barca 1 , Juve 1.

    Sağlam adamlar vardır. Eski atyarışçı abiler. Saat 4 e doğru gelir kupon yatırırlar. 1 e 247 falan veren kuponlar. Kuponu komşunun çocuğu ile falan yollarlar yatırsın diye.

    Milletin kafasını karıştıran tipler vardır. 1 ytl lik bile oyun oynamazlar ama , part time çalışan gibidirler. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarlar . "Leeds bu sene lige asıldı , yatar kupada " " Bizim arkadaş Ünyeli , Ünyespor bomba gibi geliyo banko 1 "

    Maçları futbol üzerinden değil , çeşitli çevre, iklim, siyasi koşullarıyla değerlendirenler vardır. Mesela o hafta Konya-Antep oynar. Cuma maçı ya da Ramazansa. Konya'nın performansının düşeceğini iddaa ederler. Ya da milli maçlarda siyasi yorumlar yaparlar. "italya'nın golcüsü Papa'nın yeğeniymiş , Protestanlara patlar bu maç"

    Boşu boşuna iddaa oynayan adamlar vardır. 1.02 , 1.05 , 1.10 luk orana 10 misli oynarlar. Kendilerini tatmin ederler.

    Bir de kaybetmek istemeyen tipler vardır. Aynı maça 3 ihtimalli kupon oynarlar. Tek maç olduğu bültenlerde ortaya çıkarlar.

    Uğur deneyenler. Çiki baba fon müziğ eşliğinde iddaa oynayanlar. Playstationdaki sonuca göre iddaa oynayanlar.

    ... Diye uzar gider.
    ···
   tümünü göster