1. 26.
    0
    @1 Amın evladı, bak şimdi iyi dinle;
    Birincisi ortada ölen gencecik bir insan var, o ya da bu şekilde ölmüş. Sen nasıl bir müslüman anası gibiksin ki bir ölünün arkasından demediğini bırakmıyosun.
    ikinci olarak, polisine taş atan vs diyosun ya, kafanda polisi nereye koyuyosun bilmiyorum ama, hepsi hayatı boyunca başka bir gibimi olamayacak, ve kastrasyon fobisi yüzünden 20 li yaşlarının başında (Yani sözlükte liseliii dediğimiz formda) üniformayı giyip, ne oldum delisi olan gibiklerden ibaret.(Bahsettiğim polisler çevik kuvvet, diğerleri için konuşmuyorum şu an) ve bu dalyarakların tamamı, senin padişahına yakın korumalık yapsın diye meslek sahibi yapıldılar. Onlara ulvi bir karakter ya da saygı duyulması gereken dini bir figür gibi yaklaşmana gerek yok. Hani demişsin ya polisine taş atmaya çalışırken allah çarptı vs. O gibtiklerim öteki tarafta hesabı nasıl verecekler bakalım.
    Üçüncü olarak, kapsül bulundu ve dna testi sonucu başından vurulduğu ortaya çıktı
    dördüncü olarak, kim olursa olsun allah taksiratını affatesin ve rahmet eylesin.
    beşinci olarak, seni de, bu bozuk ve çarpık inancını da (çünkü sizinki müslümanlık değil), o neydüğü belirsin dininizin yaratıcısını da( ki bu da yüce yaradan, Allah değil) esef ve izzetle gibeyim.

    Saygılar.
    (Sana değil amın evladı üstüne alınma)
    ···
   tümünü göster