1. 51.
    +3
    @6
    1- mafya kendi kendini gibti bu ülkede. Mehmet ağar'ı içeri alıp geri bıraktı bu başbakanın hükümeti. demek ki neymiş, yemiyormuş öyle derin devlete girmek, dexer giremez o işlere.
    2- 35.043.156.078 dolarlık özelleştirme bilançosu vardı 2011'e kadar. o kadar malı mülkü başkası satsa imf'ye borç verirdi üstüne. kaynak http://www.gazetecileronl...cilerOnline/subscription/
    3- devleti yapılandırmadı, her yere badem bıyıklı kendi adamlarını koydu. devleti geçtim, özel sektörde bile yaptı bunu.
    (bkz: thy)
    (bkz: rixos otelleri)
    (bkz: ciner medya)
    (bkz: turkuvaz holding) ve daha niceleri
    4- iktisat politikasından tez yazıyorum. o yüzden sana hiç cevap vermeyeceğim. basit olarak y= c+i+s+g+x-m. biraz daha açarsak: GSYiH (Gayri Safi Yurt içi Hasıla) = Tarım + Sanayi + inşaat + Ticaret + Ulaştırma, Haberleşme + Mali Kuruluşlar + Konut + Hizmetler Toplamı (Kamu ve Özel) + ithalat Vergisi

    GSMH = GSYiH + Yurtdışında bulunan vatandaşların gelirleri - Yurtiçindeki yabancıların gelirleri

    SMH = GSMH – Amortismanlar
    MG = SMH – Dolaylı Vergiler
    MG = SMH – Dolaylı Vergiler + Sübvansiyonlar
    MG = GSMH – Amortismanlar – Dolaylı Vergiler + Sübvansiyonlar
    MG = Ücret + Faiz + Rant + Kâr
    KG = MG – (Sosyal Güvenlik Kesenekleri + Kurumlar Vergisi + Dağıtılmayan Kârlar)+Transferler
    HG = KG – Dolaysız Vergiler
    bunları bi öğren, tüketim harcamaları, yatırımlar, tasarruflar nereden ve kimden geliyormuş, onları da bi bil, ondan sonra "gelir 4 katına çıktı" de. bi de hane halkı borçları kaç katına çıkmış, onu da söyle canım.
    5- samimiyetini gibeyim onun.
    6- o bahsettiğim medyayı yok etmedi. kağıt ihalesi olayında aydın doğan'ı gibti. diğerlerini zaten çok kolay ele geçirebildi böylelikle.
    7- asker çocuğuyum, babamın rütbesini söylesem dudağın uçuklar belki, ordan biliyorum. ordunun ve genel kurmayın dıbına koydu resmen.
    8- mayanızı gibeyim vs. vs.
    ···
   tümünü göster