1. 251.
    +5
    ___
    geldim beyler kusura bakmayın iş-güç uğraşıyoruz amk uçak parası çıkarmaya çalışıyorum erasmus olayı var benim. bu sene çek cumhuriyetindeyim bi aksilik çıkmazsa.

    devam edelim. panpalar çoğunuz dernekten, vakıftan burs bulma hayallerindesiniz biliyorum. ama kimse burs vermiyor amk haberiniz olsun boş ümitlere kapılmayın burs alan adamlar sınavda derece yapanlar. biraz realist olalım. çalışın kendi paranızı kazanın. kral gibi yaşarsınız. para çok önemli amk. ev tutun. bi iki haftada bir samimi arkadaşlarınızla yemeğe çıkın. bi alışkanlık olsun. biz kebap ve iskender yemeye giderdik amk .d o yemekler önemlidir beyler aynı masada yemek yediğiniz adam ekmeği paylaştığınız adam size yamuk yapmaz. sizde ona yapmazsınız. böyle şeyler üniversitenin tadı tuzu olsun ilerde hatırlayıp duygulanacaksınız.

    marksizim, anarşizim,komünizm vs: beyler bunlar çok duyulan şeyler çoğunuz bunların ne olduğunu biliyorsunuz zaten bilmiyorsanızda öğrenin. üniversitede çok kullanılan kavramlar. hem derslerde hem ortamlarda. gerçi bunları oturup konuşabileceğiniz insan sayısı çok az ama olsun bu da sizin farkınız olacak. neden önemli çünkü hayatımız, ekonomimiz bunların üstüne kurulu. adam smith, keynes falan da daha çok ekonomi ile ilgili. iibf de okuyorsanız işinize çok yarar gitmeden bi araştırın. diğer bölümlerde okuyanlarda baksın sizinde işinize yarayacak.
    ···
   tümünü göster