1. 126.
    0
    Tesla ,fay hatlarını faaliyete geçirmenin hatta dünyayı ortadan ikiye dahi bölebilmenin mümkün olduğunu söylemiştir. Bunun üzerine (tabi ki test amaçlı ve sınırlı) bir deney yapar, projesini uygulamaya koyduğunda Manhattan'da camları kırılmadık tek bina kalmaz, tüm şehir sallanır.
    Bu ise yıllar sonra projelendirilir ..
    Bir proje düşünün insanların kaderini değiştirecek…
    "High Frequency Active Auroral Research Programı"(Yüksek Frekenslı Aktif Auroral Araştırma Programı) adı altında yani HAARP kısaltmasında ..Nedir Bu HAARP?

    oysa ki bu projenin amacı, iyonosferi araştırmaya yeni başlıyoruz ve insanlık için önemli adımlar atacağız şeklinde duyurulmuştu..
    Fakat HAARP silahı ile Direkt olarak yer sarsıntıları ve faylarda hareketlenme deneylerine geçilmesi sağlandı..
    Tesla evde kendi imkânlarıyla hobi olarak deprem yapabiliyorsa, HAARP'ta onlarca yıldır geliştirilen ve üzerine onlarca şey eklenen bir teknoloji ile neler yapılabilir ?

    Derine girelim biraz, http://www.haarp.alaska.edu/ sitesi projenin resmi sitesidir.online data kısmından gün gün radyo dalgalarının kullanımını gösteren grafikleri gözlemlemek mümkün hatta geçmiş tarihlere ait verilere de erişilebiliyor.
    Şimdi gelelim mevzuya . 14-15-16 Ağustos 1999 için bakarsanız 11-12-13 Ağustosta ki grafiklerden farklı olduğunu görürsünüz,grafikte ir hareketlenme var..Gelelim 17 Ağustos'a..
    Depremin olduğu 17 Ağustos 1999 (ölçüm yapılamamış ;kayıt yok,sistem bozulmuş,ilginç tesadüfe bakın)
    16 Ağustos'un son saatleri,17 Ağustos'un tamamı,18 Ağustos'un ilk yarısı DATA'DA YOK. BiZLE PAYLAŞILMIYOR.

    Bu aletin yaydığı sinyaller sanki bir şeylere yol açıyor gibi?

    Bir politik projen var,ekonomik anlamda ülkeyi çökertmen gerek, dış borcu develüasyon ile katlatman gerek en sonunda ülke başındaki adam sana ters olduğu için halkın gözünde rezil edip kendi yetiştirdiğin bir adamı ülkenin başına getirmen gerek.
    Bu projeni kullanırmısın ?
    ···
   tümünü göster