1. 1.
    +6
    babam bypass ameliyatı geçirdi 10 sene önce filan. yarım insan yani. 12 gün önce herifin göğsünü iteleyerek bir kez bile beni sevmedin

    elalemi daha değerli gördün hep ezdin beni dedim ve adamın göğsünü itekledim. adamın gözleri dolmuştu bende kitapçı da çalıştığım parayı alıp kendi daireme(kiralık) kaçtım.

    ve üç gün önce babam ziyarete geldi filan ama soğuk davranıyorum. hep mevzulu olduğum ercan diye bir muallak ve arkadaşı beni dışarıda gördü ve yumrukladı yerde sürüklediler.

    babamda gördü ve direk koştu o haliyle indirdi muallakye ama sonra babamı baya yere düşürerek dövdüler dudağıma üç dikiş filan atıldı. babamın gözü mosmor.

    sonra babama dedim neden baba neden sana onca şey yaptığım halde beni kurtarmak için dayak yedin neden? babam daha fazla dayanamayarak hıçkıra hıçkıra lan eşeoğlueşek yine olsa yine gelirim nasıl bir söz lan bu? sana bir tokat atmaya çekinen ben dayak yemene seyirci mi kalacaktım. şimdi git annen yaprak sarması yaptı hepsini ye dedi.

    lan o an başımdan kaynar sular döküldü babamın ayağına sarıldım ayaklarını tek tek öptüm. abdestini bile ben aldırdım ayaklarını ovaladım. kendime hala kızgınım böyle davrandığım için.
    ···
   tümünü göster