1. 101.
    +5
    oyun harika ama tam hristiyanlar için yapılma. tüm ülkelerle oynadım hilesiz hepsinde oyunu bitirdim ama böyle bir adam kayırmacılık yok mk.

    katolik hristiyan devletlerin askerleri acayip güçlü hiç uğraşmadan kuvvetli asker basabiliyon türklerde ööle mi amk bi kapıkulu haşaşim veya naffattun çıkması için zütünü yırtıyon. upgrade gelsin die vergileri düşürüyordum amk.

    ha türklerde en büyük avantaj at var olm at. taktik çok basit önden piyadeler arkadan atlarla dalacan dismounted feudal knigth bile dayanmıyor hemen kaçıyorlar paso esir kesiyorum. zaten sipahilerle düşman atlılarını ve komutanını okluyorum azalıp gidiyorlar.

    moğol timur konusuna gelince kardeşinizden güzel bi taktik bende ekşide gördüm geliştirdim. arkadaş moğola karşı 1 kere savaşta kazandım o da kale savunmasıydı kalelerde bombard towers vardı yaklaşamadı bile amk zinaları bunun haricinde hiç savaşta yenemedim - ha dağılıyorlar tek tek yakalayıp gibtim o ayrı - savaşmadan moğolu yıkmak için suikastçi basacan 50 60 hatta daha fazla hepsine tecrübe kazandıracan - isyanncı birine paso suikast yaptırıp - sonra ajan suikastçi birlikte soylularına durmadan suikast yapacan. en sonuncuyu da alınca devlet yıkılıyor. kaç defa bu taktikle devletümün bekaasını sağladım. bazen son bi kaç soylu kalıyor alamıyon onun için de diplomat gönder rüşvet ver 1 tane soylusu kalsın ona da dal hiç biriyle uğraşma savaşta atlıları direk komutanlarına gönder al kellesini binin devlet yıkılsın.

    velhasıl tüm ülkeleri denedim türkleri çok zayıf yapmışlar. bazen ingilizleri alıyorum açılış dosyasında türklerin başlangıç parasına 6 sıfır ekleyip çok zengin yapıyorum o halde bile makine türkleri ilerletemiyor. katoliklerin bi suikastçisi çıkıyor 4 yıldızlı lan iki suikast yap fullüyor zaten türklerde bi çıkıyor sıfır yıldız hatta nonassassin gibi saçma özellikler veriyor.

    anlıyacan panpa bu ipnelere inat türklerle dünyanın dıbına hilesiz milesiz koyuyorum içim ferahlıyor.
    ···
   tümünü göster