1. 1.
    +11 -1
    1-)muslera=kalesinde 6 gol görmesine ragmen yediği gollerin nerdeyse hiçbirinde hatası yoktu.
    2-eboue=beklenen bindirmeleri yapamadı yenilen ilk golde büyük hatası var.
    3-)dany=seni bu takımda oynatan zihniyeti gibeyim, topu uzaklaştıracağına risk yaratıp pas atmalar falan sanki barçada oynuyor oç yaptığı kademe hatalarını saymıyorum bile.
    4-)chedjou=Fransanın en iyi stoperi olarak geldi ligde 4 hafta geçti 2 hafta çok iyi kamp sezonuna katıldı nerdeyse 2 ay olacak hala uyum sorunu uyum sorunu uyum sorunu.
    5-)riera=ilk yarıda 2 kritik pozisyonu kesmesine karşın 2.yarıda oda fos çıktı.
    6-)melo=neymiş sezona bomba gibi başlamışmış çok formdaymış,2.goldeki adama yaptığı asist bir yana kaçırdığı 2 golle oyunun anasını açıkça gibmiştir.
    7-)selçuk=bu adam zaten iğneyle oynadı melonun performansının yannan gibi olması onun önünü yine kapadı.
    8-)engin=12 hafta ceza yedin kendini de yaktın takımı da huur çocuğu ilk sezon ki oyununa bak bide şimdikine.
    9-)sneijder=günün en büyük hayal kırıklığıydı bence, büyük topçular büyük maçların adamıdır madride karşı hiçbir varlık gösteremeyip STSl de gol atsan ne atmasan ne.
    10-)burak=bu adamın dribbling ile adam geçtiği pozisyon sayısı 2 elin parmağını geçmez geldiğinden beri, hava topu hakimiyeti 0,neymiş bi duran top organizasyonu kafa vuruşu gol neymiş kaleciyle karşı karşıya kalsın gol olsun, dıbına koyum ya, senin gibi kralı gibeyim 15m euroya neden satmadılar ki lazio ya anlamadım hem kendini geliştirme fırsatı da doğar avrupada.
    11-)drogba=gecenin cidden oynayan tek adamıydı şimdi bazı fenerliler bu yorum için kesin sövecek ama drogbanın çıkması takımı önde çökerten nokta olmuştur bütün yüksek toplar adamlara kalmıştır, burak zaten mal, umut girse belki önde pres ile daha değişik bir oyun ortaya çıkabilirdi.

    T.D. Fatih terim=1-)ilk 11ler açıklandığında ne yalan söyleyim şaşırmadım diyemiyorum, defanstaki 4 lüyü ben ilk defa görüyorum bir arada, belki hazırlık maçında oynamışlardır oynadılarsa. chedjou zaten uyum sorunu yaşar diyorsunuz danyi oynatıyorsunuz
    dany stsl de semihin varlığıyla zaten silindi gökhan zan varken bu adamı oynatmanın mantığı ne anlamam.
    2-)dünkü formasyon neydi ben açıkçası anlamadım 4-1-3-2 mi neydi bizim sağ kanat 0 dı engin baytar nedir abi ya o son anda kıyak geçtiğiniz aydın bile ondan iyi iş yapar.
    3-)açık açık söylemek gerekirse her ne kadar türkiyenin 1 numaralı, dünyalının sayılı hocalarından da olsa hem milli hem normal takımı yönetmek büyük yükümlülük ister hem de 4.yıldız parolasıyla bir lige başlandıkdan sonra açıkçası kendi görüşüm şu şekilde ya milli takım dünya kupasına kalmayı garantilediğinde veya elendiği kesinleştiğinde milli takımı bırakması (şenol güneş gibi mustafa denizli gibi yetenekli hocalar da var yerine)ya da galatasaraydan istifa etmesidir 8-10 gün takımın başından ayrıldı ne olduysa ondan sonra oldu ligdeki puan kayıpları açık söylüyorum çok normal bursa ve eskişehir zor deplasman beraberlik kabul edilebilir, antalya maçı rotasyonlu kadro hadi ona da eyvallah fakat sen dünyanın en iyi 3 takımından birisiyle oynuyorsan bu kadar riskli bir kadro seçimine ne gerek var.

    özet:Dünyanın en iyi 3 takımından birisiyle oynayıp kale önünde 2 net pozisyonu kaçırırsan böyle eline verirler, dany ve meloyu oynatan zihniyeti gibeyim çok açık ve net birinin kaptırdığı toplarla gelişen ataklar diğerinin yaptığı kademe hataları ve aldığı riskler takımın anasını gibmiştir dün akşam.

    (14 yaşında yiğenim 3 dakika da okudu o kadar zamanınız yoksa okumayın. okuyanlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim)
    ···
   tümünü göster