1. 126.
    +1 -4
    öncelikle bütün panpalarıma selamlar

    Bu sitede işlerin nasıl döndüğünü çok iyi bilen biri olarak size kesinlikle bu siteden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Elinizi verseniz kolunuzu kaptırırsınız. Çok dikkatli incelenmiş her yolun Roma'ya(kaybetmeye) çıktığı bir sistem yapmış adamlar. Eğer siz bu işi bin liralarla oynayan biri değilseniz yani benim gibi sakın bulaşmayın. Size bir kaç neden vereyim:

    1- Siteye tek seferde gönderebileceğiniz en az miktar 27 tl dir (ecocard ile 27 banka hesabı ile 300 tl)
    2- Gönderdiğiniz miktarı son kuruşuna kadar oynamanız gerekir (min oran 1.30) zira kazandığınız parayı almanıza izin verilmez
    3- Sitenin daha sayamadığım bir çok akıl dışı kuralı var bunu ancak kuralları okuyarak kendiniz görebilirsiniz tek tek saymak mümkün değil mesela bir tanesi yanlış oynadığınız bahsi iptal edemezsiniz.
    4- Sizden iki üç tane belge isterler tembel adamlarız biz aq hiçbirimiz uğraşmak istemeyiz.
    5- Ve en önemlisi bu yaptığınız iş yasa dışıdır yani bi haksızlığa uğradığınız taktirde hiç bir hak talep edemezsiniz. Tıpkı uyuşturucuları çalınan uyuşturucu satıcısı gibi düşünün.

    Panpalarım özet geçiyorum: Çok zengin biri değilseniz yani düşünmeniz gereken bi aile ekonominiz varsa bu siteye hiç bulaşmayın. Gidin Bilyoner misli tuttur gibi daha düşük oranlarla daha kolay daha rahat bahis sitelerinden oynayın. Hatta zenginseniz de bulaşmayın bence

    Konuyu biraz uplayacağım ki herkes görsün siz de uplarsanız sevinirim.
    ···
   tümünü göster