1. 1.
    +1 -1
    aynen.1 haftada 770 lira kaybettim öyle bi cenabet huur çocuğuyum. Lakin bi detay var.bu maçların tümü, başkalarının " kesin tutcak olum tutmama şansı yok " dediği maçlardı ve toplamda 15 kupon yattı. Ben de dümeni ele alarak kendi irademle oynamayı tercih ettim ve kaybedicek hiç bi şeyim kalmadığı için kuş kadar hafifim. Evet size şimdi 10 maç vericem, hepsini de ben yaptığım için hiç birini yazmazsanız daha akıllıca olur. Maçların tümüne 5 lira atınca tahminen 2000 küsür alıyorsunuz ona göre hesap edin işte. Tabi oynayacak olan benim kadar salak birisi varsa, 2 liradan fazla basmamasını şiddetle öneriyorum -ki akil olan böyle yapar- kaybedince giden paraya çok da üzülmesin. 2 liraya heycan satın alıyon yarram daha ne?

    Maçlar şöyle.

    412 - spartak mos- cska mos - ms 1 " riskli "
    435 - arsenal- stoke city - üst " raad "
    438 - feyenoord - utrecth - alt " çok riskli "
    445 - juventus - verona - üst " raad "
    446 - roma - lazio - üst " raad "
    475 - man city - man uni - üst " raad "
    554 - beşiktaş - galatasaray - ms 2 " gs nin bozulan imajını kurtarmak adına bu derbiyi kazanmaya çok ihtiyacı var, ölümüne oynicaklardır. Fenerbahçeliyim. "
    572 - real madrid - getafe - 4-6 gol " bunun yorumunu size bırakıyorum. "
    581 - milan - napoli - ms 1 " riskli "
    476 - lyon - nantes - ms 1 " raad "

    Maçlar böyle. Hepsini gibik beynimle hiç bi araştırma yapmadan tamamen tahmin yoluyla 3-5 dk da çıkardım çünkü acı tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki; o saatlerce araştırma yapılıp alınan sonuçların %60-70 i tırt çıkıyor. Bense raad olmayı seçtim.

    2 lira bu maçlara, 3 liraysa aralarında riskli dediğim 1-2 tanesini çıkarıp kalan maçlara basıcam. Sülalem raad artık, gibmişim parasını pulunu.

    Ve tekrar, ısrarla söylüyorum.
    Bu maçları oynamayın. Oynayacaksanız şayet, 2 liradan fazla atmayın. Hep birlikte bu başlıkta güzel güzel maçları takip edip, eğlencemize bakalım. Haydin hayırlı işler.
    ···
   tümünü göster