1. 1201.
    +2 -4
    beyler işte bigün 6-7.sınıftayız bizimde arkadaş var kısaboylu ama cok ferreci bi şerefsizdir öyle. her neyse ogünde okula internet bağlanmış felan hocada izin verdi girin diye. 10dk dışarı cıktı gelicem ben dedi. herkes toplandı 10 kişi felan bu cocugun başına ktnnelden xnxxe girmişler. ferre izliyorlar bende arkadayım. hoca sınıfa bi girdi yavaş yavaş gibiş edasıyla pcye doğru gidiyor. herkes kacıldı cocuk bak bak 69 pozisyonu bu dedi arkayı bi döndü hoca o kovalamaya şahit olmanız lazımdı amk :QWE:QW:E:QW:QW::QWE: önde cocuk arkada hoca ahahahaha

    sonra işte sınıfın huur kızı vardı etek baldırda 8.sınıftayız işte en arkada köşede yanımda oturuyor. kız köşede amk elimle bacaklarını felan arada bi malı yokluyorum felan kız öyle bi huur işte. en son kendimden nası geçtiysem gömleğin tüm düğmeleri açık gibim kalkmış hoca deligibenn kalk gel soruyu cöz dedi. la bi kalktım en öne doğru gidiyorum ama kahkahalar kopuyor millet bi bana bi kıza bakıp gülüyor. amk kızardım zar zor duruyorum ayakta 2 büklüm ama en az 5dk rahat güldüler amk. sonra ferreci diye adım cıktı. kızında memeleri az avuclamadım lisede ayrıldık.

    önümde kızlar şakalaşıyor gene 8.sınıf en önün 1 arkasındayım 3 kız işte. sağdaki soldakini şaka olsun diye bi ittirdi amk kız oldugu gibi sıraya uzandı backlar yukarda o bembeyaz kilodu 1080p full hd gördüm.

    sonra yanımda arkadaş var oda abaza amk kızların bacagı kesiyor en öndeyiz. sınıf fazla kalabalık değil. kız bacak bacak üstüne atmış am züt ortada arkadaş off off bi bak bak bak dedi nası dediyse döndüm bi baktım kızda duymuş bunu bi bakış attı bidaha dönüp bakamadım.

    işte bide itiraf edeyim box macındayız bizim hoca hakeme seslendi fırsat bu fırsat cocuga kafayı gömdüydüm peşine hoca dönüp maçı başlatınca yandan kroşeyi kaskına vurduydum yerde kaldıydı burnu gidik
    ···
   tümünü göster