1. 1.
    +3 -2
    pbe de deneyeceğim şimdi güzel adc gibi duruyor

    edit : evet beğendim lan, harbi güzel adc. 14-5-7 ile oynadım. genel olarak bakıldığında oynama zorluğu fazla değil, ani hasarı yüksek, kaçma mekanizması pek iyi değil, başlangıç hızı her adc gibi yavaş, güzel bir ulti, penta atmalık bir pasife sahip.

    not : laneini kolay kolay kaybetmeyecek bir adc

    pasifi ; kill alınca, asist yapınca ve kule devirince deli gibi movement speed veriyor. bunun sayesinde quadra attım ilk oynayışta, penta atılabilitesi yüksek.

    q su ; silah değiştiriyorsun. füze atana ayarlayınca alan etkili iyi damage atan füzeler yolluyor, tristananın e skilinin pasifi gibi yani, minyon biçmek için ideal bir skill ama her füzede mana harcıyor bu moddayken. modu taramalıya alınca da güzel saldırı hızı veriyor bir süreliğine.

    w su ; bi elektrik atışı yapıyor jinx ve ilk çarptığı rakibe iyi hasar veriyor ve yavaşlatıyor. baskın yenilince, adam kovalarken, kaçarken kullanabilecek bir skill. ana hasarı vereceğimiz skillimiz bu gibi duruyor lanede iyi bir dürtme sağlar.

    e si ; bi çizgide 3 tane kapan gibi bişeyler koyuyor ya bikaç saniye içinde kendi patlar ya da rakip çarparsa o anda patlar rakibi ateşe verir ve kısa süreliğine yerine mıhlıyor bu da güzel bi kaçış, yakalama skili.

    r (ulti) si ; jinx kocaman, iyi hasar veren ve ne kadar uzun süre yol alırsa hasarı o kadar artan bir roket fırlatır, ilk çarptığı rakibin üzerinde patlar ve ona hem de yanındaki rakiplere hasar verir. çok güçlü bi silah gerçekten ekgib can değerine göre verdiği hasar artıyor. anlamayan varsa ashe ve ezreal ın ultileri gibi aynı menzili yok. bir de iyi tarafı minyonlara işlememesi sadece rakibe gidiyor. bir de tutturması zor biraz.

    build vermem gerekirse;

    jinx e skili dışında ap vurmayan bir şampiyon olduğu için klagib adc buildi olan full ad de çıkılabilir ama bence trinity ile e si de inanılmaz hasarlar verebilir

    türkçelerini yazıyorum bu build bütün adclerde her zaman iş görür;

    mahvolmuş kralın kılıcı - savaş çizmesi - kanasusamış - ebedi kılıç - son fısıltı - koruyucu melek(ya da fantezi olsun diye üçlü kuvvet) (isterseniz hayalet dansçı da yapabilirsiniz)

    skill sırası : önce w yu fulleyin, q ile e yi aynı sırayla gidebilirsiniz ya da 2. olarak q yu fulleyebilirsiniz size kalmış.

    jinx op.
    ···
   tümünü göster