1. 1.
    +7
    Beyler ben size söylüyorum. Benimde sevgilim oldu 9 ay çıktık. Sonra o gitti. Kısaca aldattı bin. Sonra yeni biriyle tanıştım 4 aydır tanışıyoruz ve 3 ay çıktık. Oda başka erkeklerle konuşuyodu rahat vermiyodu boğuyodu falan filan az buz sevişmişliğimizde vardı. Onu da ben bıraktım.

    Sözüm odur ki Sevgililer sizi bırakır. Eğer bana burda am züt meme mevzusu yapacaksanız harçlığınızdan maaşınızdan biriktirin 50-100 tl huur gibin. Dostlarınız hep sizinle kalır. Ama sevgililer elbet birgün gider. Bana diyeceksiniz Evli olanlar ney? diye. Bi kere evleneceğiz derseniz dönüşü yok. Ya aileye, akrabalara vs küçük düşmemek içindir ya özel mevzular ya da zorunluluk. Aşk diye bişey yok. Varsa bile ömrü var. Yalnız ölün demiyorum. Bi kızla en az 3-4 yıl çıkın. Sonra nişan düğün dernek kurun. 2 haftalık sevgililer gelmiş bana diyo aşkımı çok seviyorum sen yanlış düşünüyorsun. Bunlar bi takım uydurma laflardır.

    Yani uzun lafın kısası aşk yok sevgili yalan. tartışmak isteyen olursada gelsin yazsın fikirlerimi daha açık beyan edeyim.

    edit: 5. cümlede bahsettiğim 3 ay çıktığım huur, şu anda en yakın arkadaşım dediğim muallak ile çıkıyor
    ···
   tümünü göster