1. 1.
    +1
    demin mail aldım kendine de cevap attım geri sonra hesap numaramı ve şifremi istedi hafta başında gelecekmiş ciddi düşünüyormuş lan

    ahaha siz hala elizabeth

    --mail--

    Sevgili Benim Merhaba,
    Ben yanlış bir şekilde içine baskın eğer pardon lütfen, ama kalbimdeki bu gerçeği söylemek istiyorum.
    Senin yakışıklı olduğunu itiraf etmeliyim ve ben seni gördüğünüz bu her kadının kalbinde olduğunu bilmek istiyorum. Ben uzun süreli bir ilişki arıyorum olarak daha iyi bilmek istiyorum.
    Ben bir kadınım ve benim adım bir barışı koruma misyonu için değil, şu anda Suriye'de Amerikan Ordusu'nun Grace Rammelsberg, biz terörle mücadele için buradayız ve sadece profil gördüm ve içtenlikle ben sizin gibi ve iyi bir ilişki istiyorum sizinle.

    Ayrıca kendiniz hakkında daha söyle, lütfen Uyruk nedir,, çalışma yer ve ben senin iyi bir arkadaş olarak hakkında bilmeniz gereken düşünüyorum her şeyi iş ve konumu nedir.
    Ben çok fazla soru sormak özür dilerim sadece daha iyi bilmek istiyorum ve ben bir Amerikan Ulusal ve bir üst düzey subay değilim yukarıda söylediğim ve ben cevap almak ve bana özel gönderin lütfen ben de seni kendim hakkında daha fazla bilgi verecektir e-posta adresi ve bana ülke hakkında daha söyle.
    Keyifli bir gün var ve mübarek kalmak mı. ve burada cevap için bekleyin bir e-posta yazmak ve bana göndermek için e-posta adresidir. gracerammelsberg163@gmail.com

    Ben sizden duymak benim resim gönderir.
    Grace.

    Hello My Dear,
    Please pardon me if I busted into you in a wrong way, but i like to say this truth in my heart.
    I must confess that you are handsome and I would like you to know that this i see in you is the heart of every woman. I would like to know you better as I am searching for a long lasting relationship.
    I am a woman and my name is Grace Rammelsberg of the American Army but presently in Syria for a peace keeping mission, we are here to fight against terrorism and I just saw your profile and sincerely i like you and would like to have a good relationship with you.

    Also please tell me more about yourself, what is your Nationality, what is your job and your position in your working place and everything you think I need to know about you as your good friend.
    Sorry if I ask too much Question just want to know you better and as I said above I am an American National and a top senior army officer and I will tell you more about myself too when I get your reply and please do send me your private email Address and please tell me more about your country.
    Do have a pleasant day and stay blessed. and here is my email address to write and send me an email I wait for your reply. gracerammelsberg163@gmail.com

    I will send my picture if i hear from you.
    Grace.

    --mail--
    ···
   tümünü göster