1. 1.
    +11 -2
    ... panpa aranıyor. benim taşaklarım yok ama 10.su ben olacam.

    bilen bilir, bu şımarık okan geçen aylarda bi üniversite anfisinde konuşurken sigara yakmış, bir kadın dinleyeci haklı olarak "burda sigara içemezsin, kapalı mekanlarda sigara içmek yasak ve ben dumandan rahatsız oluyorum" dediğinde okan cevaben "şimdi bizim tadımızı kaçıracaksın. sen bir faşistsin, vs." demişti.

    okanın progrdıbına ben dahil 10 kişi gidecez. 8 kişi programın ortasında hep beraber sigaralarımızı yakacaz (içmem ama), 2 panpa da görüntü alacak.

    aslında bu iş için taşağa ihtiyaç yok. taşak dediğin nedir ki?

    edit: klavye başında gibertmeyi herkes yapar.

    edit: okan bi tak yapamaz. siz okanı bana bırakın. eğer biz onumuzu başka programlara da çağırırlar, görün bak. orada derdimizi anlatırız. okanların artık kokanlar olduklarını söyleriz.

    edit: şu türk meşhurlarına sanki her taku yiyecekleri imajını veren sizlersiniz. m.a. erbili bile daha düne kadar alkışlıyordunuz.

    edit: beyler aldığım bir istihbarata göre okanın b olaydan haberi var. onlar sigara yakarlarsa ben de yakarım demiş. esas amaç da bu zaten. eğer okan sigara yakarsa itin çomağına girecek. öyle bir planım var ki new york times bile yazacak bunu. ahahahahahaha neler olacak bakın izleyin bizi. walter white'dan bile daha kötü bir plan hazırladım. ahahahahahahah okan zütü kokan
    ···
   tümünü göster