1. 1.
    +15 -1
    evet binbir çeşit gavatın olduğu güzide sözlüğümde sosyolojik açıdan ele aldığımızda çok garip topluluklar olduğunu gözlemledim sevgili binler. şimdi hep birlikte göz atalım

    1- moderatör tayfa ve moderasyona yakın durmaya çalışan kesim

    olan biten diye adlandırdığımız kısmın anasını giben , sözlüğün en üst kademesi olarak bilinen kısımdır. tek iyilikleri arada sırada paylaştıkları kan bağışı duyuruları olan bu huur çocukları vakitlerinin 24 saatini internette geçiren sosyofobik binlerden oluşturur.

    bunlara yakın durmaya çalışan züt kılları ise sürekli özel mesajla bunlarla iletişim kurmaya çalışan primci halsiyetsiz kesimdir. egemen bağıştan farkınız yok ne yancı tiplersiniz ne boyunsuz adamlarsınız amk

    2- kezbanlar

    cicişler amışııım yanıyoooooor , kızlarlayız oturduk sizi dinliyoruz capsli * :):) minvalinde binbir tane gibimsonik başlık açıp , inci sözlüğün cevval gençlerini yeni arayışlara sokan , kıçı başı kıllı yünlü tüylü gruptur.

    zaman zaman 3. kısım olan harun abilerle karıştılırlar. ama ne yazık ki bu sözlükte inanılmaz prim alan bir kesimdir. sanki ferregrafik bir içerik yok dıbına kodumun internetinde , başlık uplamakla geçireceğin vakitle çalışır brazzersdan premium alırdın amın paparası.

    3- harun abiler

    çılgın travesti hamdisu havuzda , kocaman zütüme çılgın bir yannan istiyorum tarzı başlıklarla karşımıza çıkan harun abiler güruhu sözlükteki genç erkekleri ağına düşürmek isteyen bir gruptur. alakasız alakasız , istenmediği halde fenerbahçe maçı alt bitsin zütüme vantilatör sokuyorum capsli şeklinde iddialara girerek amaçlarını belli ederler. kanmayın beyler.

    4-anan xd ciler ve ilkokullular

    harikulade bir tespitle anancı neslin artık ilkokul düzeyine indiğini tespit etti. genelde serkanjan xd2001 , barbieberil02 şeklinde nicklere sahip olan bu insanlar qamberdesouza ve smackdown1999 un atası olduğu gruptur. dilleri anlaşılmaz. sözlüğümüzde ağır çocukluk travması yaşayıp atlatan kesimler tarafından ise etimolojik olarak dilleri inclendiğinde , genelde şişe git duvara işexd minvalinde espri seviyesinde oldukları , ve okula yeni başladıkları gözlemlenmiştir. 5 yaşında kraloyunda oyun oynamayı öğrenen bu huurçocukları 8-9 yaşlarına geldiklerindeyse çoktan inci de çaylak olarak yerlerini alırlar. bu yüzdendir ki artık liseliler ile karıştırılmaması gerekmektedir. bu jenerasyon gavat admin serkan incinin yazar sayısı artsın diye buranı mna koduğumun imparatorluğuna dönüştürme hevesi yüzünden oluşmuştur.

    5- liseliler

    ygs lys ile ilgili başlıklar , kız arkadaşı yazlığa gidenler , mastürbasyon ve ilk cinsel deneyimini anlatanlar , mastürbasyon çekmek ve cinsel ciks gibi kelime esprisi yapanlar , tamam liseliyim ama siz de neden bu kadar acımasızsınız tarzında isyan edenler olarak kendi içinde derin bir yapılanmaya sahip olan güruhtur. abilik yaparsanız yanaşırlar söverseniz çirkinleşirler. başlıklarda fellik fellik ferre ararlar ve izlemek için ezanın bitmesini beklerler. din başlıklarında ise ateist olanların , teist olanların da çok ilginç argümanları vardır ve bunları yorumlarından anlayabilirsiniz. hayat üçgenleri ciks , iddaa , internet üzerinden ilerler. tabi ciks teoride kalır diğerlerinin pratiğinde ise bir kampüslüden daha iyilerdir.

    ama unutmayın. yeni nesil bizim eserimiz olacağı için bu binlere bir tık da olsa iyi davranmalı. yoksa bir önceki grup olan anacılar'a bağlama riskleri var. çocukluk ile yetişkinlik arasında kalmış andavallar.

    6- ferreciler

    sanırsın bu huur çocukları redtube da , brazzersta , xhamsters da çalışıyor. o kadar organize bu anasını gibtiğimin huur çocukları , pü huur çocukları. sözlüğü ferre cennetine çevirirler , içeriğin anasını giberler sanki ferre sitesi yokmuş gibi etrafta. en büyük panpaları liselilerde. pm yoluyla iletişirler. up up up ile ego tatmini yaşarlar. genelde ferre ısmarlarken nicklerini kullanırlar. bu kadar yazmam bile yeter kendilerini önemli sanacak huur çocukları.

    7- hikayeciler ve hikaye giberticiler

    şimdi. sadece hikayeciler diye söylemeyi düşündüm ama , bence hikayeyi gibertenlerde önemli bir duruma sahip panpalarım. hikayeciler hem özündeki saygı duyduğumuz hem de sonunda yalandı amk gibtirin gidin dağılın xd a bağladıkları için fellik fellik nefret ettiğim bir grup. saatlerimizi harcadığımız ve dertlerine ortak olduğumuz güzide panpalarımızı içinde barındıran grup. samimiyetiyle yazanlara tekrar selamlarımı iletirken yalancı adi pekekentlerin buradan tekrar dıbına koyayım.

    ek olarak ise uzun entrye kıçından uydurduğu sonra geldim ve x kişisi hepimizi gibti hehehe şekilde hikayeyi giberten pekekentlere değinirsek... ulan am zamazingoları sizin yazdığınız yanlışlıkla okuduğum paragraflar yerine biraz marx okusaydım diyalektik materyalizmi çözmüştüm amk .

    8-swfciler ve capsciler

    gece gündüz swf ve caps yapan bu grup genelde her yaptığı capsi ilk capsim panpalar nasıl olmuş diye tanıtırlar ki olumsuz tepkiyi düşürsünler. genelde ise bu ne huur çocuğu bir daha yapma ile karşılaştıklarından cidden umutları kırılır ve çok sağlamları dışında nesilleri azalarak biter.

    9- ifşacılar

    istisnasız maymundan gelme huur çocuklarıdır. fotoğraflarınızı koymayın amk şu sözlüğüne diye uyarıyoruz , gizlilik içeriği var diyoruz hala gözbebeklerimize zor anlar yaşatıyorsunuz mna kodumun yerinde. yapmayın.

    10- en beğenilenleri giben gececi tayfa

    öncesinde kaliteli taşak çeviren bu sayfa , yaz aylarında geceyi liselilerin devralmasıyla kültür şoku yaşamıştır. ve kaliteli yazarları bile gececi tayfa şukulaşmasııı başlıklarıyla , şuku kazanımı yüzünden ele geçirmişlerdir. yapmayın şu amk liselierine aldanmayın güzel kardeşlerim. her şey şuku değil. hatta çükü almak eleştirilmek bir onurdur. biz gececi tayfayı sessizken ve kendi aramızda seviyoruz. tıpkı gece gibi.

    11- snipercılar

    1-2 kişi kalmış gruptur. cidden ortada yoklardır. çok üzülüyorum ulan sözlük...

    12- @2 ler ve uplama yapan @3

    sözlüğün en sinsi ve en zeki grubudur. bazen aylarca @2 için başlık bekledikleri görülmüştür. en nihayetinde bizi güldürürler ama kendinize acıyın lan amsız vicdansızlar , çolunuz çocuğunuz kardeşiniz var biraz onlarla ilgilenin amk

    ama unutulan bir şeyde var. sözlüğün xavi si iniestası olan gruptur @2 yi uplayan @3 . bazen o gibmiş demedikçe o kadar çok heba olan @2 ürüyor ki , bu @2 ler toplanıp eylem yapsa yeridir.

    13- einstein cılar

    sniperla birlikte nesli tükenmeye yüz tutan bir nesil daha. artık sorulacak saçma sapan soru ve atlayacak einstein kalmamış gibi davranmayın çıkın ortaya lan.

    14- resimciler/entry numaracılar

    resime göre kimi gibeceksiniz , kimi yalayacaksınız , ananızı mı gibtireceksiniz entry no nuzun son hanesine göre şeklinde bir bitmeyen efsanevi nesildir. snipercılar ve einstein cılar yok olmak üzereyken bunların sürmesi cidden çok ilginçtir.

    şimdilik bu kadar panpalarım anımsadıkça yazarım.
    ···
   tümünü göster