1. 1.
    +50 -2
    noldu lan şu zamanda revaçta olan yeni moda zütkılı modunda olman bir işe yaramamış, site hitin yerlerde sürünüyor serkan oç. saat gecenin 3'ü ve açılan başlık sayfa sayısı 30 hemi şimdi. hey gidi günler eskiden bu saatlerde 100'leri geçerdi dimi.

    noldu bu sefer planın ters mi tepti. liseliler out yeni moda zütkılları in di dimi şimdi senin için. al bak nolmuş. hitin bomtak olmuş lan. ki aslında hiç birimiz senin gibi karaktersiz, şerefsiz bir oç için önemli değiliz. senin için önemli olan şeyler hitin, kendi çıkarların, rantın, bizim sırtımızdan kazandığın para dimi kahpe 2yüzlü oç. önemli olan ne olursa olsun senin çarkının dönmesi dimi, kime zütverdiğine bakmazsın sonuçta kendi çıkarlarının rast gitmesi için.

    Bunun uğruna sen gerçek inci ruhu taşıyanları bitirdin, sildin yada küstürdün, yetmedi geceyi bile bitirdin. seni sen yapan inciyi, gerçek inci ruhunu kendi elleri ile bitiren böyle de bir gerizekalısın işte sen. klagib tüccar kafası işte amk ne beklersin ki bu saatten sonra. Satılmış, gibimdirk moderasyonunla elele, zützüte inciyi bitiren sizler Ama biz olmasak sizde olmadınız haddinizi bilin yavşak takımı.

    ve tekrarlıyorum senin şahsında yine, şunu asla unutma biz olmasak sen de olmazdın, bir hiçtin şimdi. senin adam yapan biziz. gerçek inci ruhunu taşıyanlar inciyi inci yapanları bile giblemeyen işin bitince yine çıkarlarına göre kullanıp atan yine sensin dimi nankör köpek seni.

    Bu bağlamda inciyi inciyi yapan ve seni adam yapan bu zamana kadar ki tüm nesillerden olan, gerçek inci ruhu taşıyan tüm panpalarım adına hakkımız haram olsun diyorum sana serkan inci. Kendi takunda boğul inşallah.

    Yaşasın inci kardeşliği.
    ···
   tümünü göster