1. 1.
    +9
    ne zamandır aklımdaydı yazmak bugüneymiş tetikçi: (bkz: iş arama sitesi arıyorum)

    sonuna kadar okuyun özet geç binlik yapmayın.

    evet arkadaşlar iş arama siteleri özellikle başı çeken siteler var yazmayacağım hepimiz biliyoruz ne olduklarını. bu sitelerde bulunan ilanların yalnızca ~ %20’si doğrudur arkadaşlar. yani sizin başvurduğunuz özgeçmişinizi gönderdiğiniz o firma sandığınız yannan kafaları aslında veri avcısıdır. mail, telefon ve diğer şahsi bilgilerinizi arşivlemek amacıyla açılan yalan ilanlardır. yani ortada öyle bir şirket yoktur öyle bir elemanda aranmıyordur full rüzgar yalan dolandır anlayacağınız. işte bu anası tarafından sıçım yoluyla doğan şerefsizler sizin işsizliğinizden faydalanıp sizi sömürürler. sizin bilgilerinizi ya kendi anket ve kamuoyu araştırma şirketlerinde kullanırlar ya da anket ve kamuoyu araştırma şirketlerine satarlar. reklam şirketlerine satarlar ajanslara satarlar yani sizi dolaylı yoldan satarlar panpalarım.

    tavsiyem gözünüze alanınıza uygun şirketleri kestirin! bu şirketlerin işe alım sorumlusunu bulun! özgeçmişinizi ona mail atın ve giblenme talep edin! bu binlere veri kaptırmayın!

    yazmasam olmazdı panpalarım umarım işinize yarar. bunları nerden mi biliyorum? bu binlerden tbd’ne ve çeşitli yerlere üye olanlar var bizzat karşılaştım ağızlarından dinledim binlerin.
    ···
   tümünü göster