1. 76.
    +36 -4
    17.04.2012

    sevgili günlük;

    anlatıcak çok şeyim var bugün. öğlen okula gittim. kadir'e bize yemeğe gelir misin diye sordum. kadir ne nasıl yani size mi evde kimse yok mu ? dedi. hayır annem ,babam, dedem, dedemin sevgilisi sen ve ben işte dedim. afalladı nasıl yani baban kızmaz mı ? güldüm. ne kızması ya babam çok sevinir buna. şaşırdı peki dedi. hazırlıklarımızı tamamladık. babam bakalım şu kadir kimmiş nasıl bi çocukmuş benim kızımın rüyalarını süsleyen çocuk dedi. utandım yaaaa babaaaaa dedim. annem utandırma kızı dedi. kadir geldi. babam o kadir hoşgeldind edi kadir'e sarıldı annem de öyle. kadir dedemin elini öpmek için eğildi dedem dzzzzttt bayram da gel diye elini çekti şakasını yaptı biz çok güldük kadir baya şaşırdı. yemeğe geçtik. babam kadir'e eee meşhur kadir bizim kız seni ağzından düşürmüyor anlat bakalım neler yapıyorsun? kadir utandı ben de utandım. artık kadir onu sevdiğimi öğrenmişti. keşke benden öğrenseydi :( kadir de konyalıyım abi işte babam orda çiftçi. ben de burda iktisat okuyorum. babam güzeeel güzeel dedi. parayı çok kazan melis de paraı çok sever zaten dedi patlattı kahkayaı. babam çoştu yani günlük.

    yemekten sonra kadir lavobo ne tarafta dedi ben zütürdüm. müsadenle ben bir abdest alıyım melis dedi. tama dedim çekildi. içeri gittim. babam kadirew gösterdn mı kızım dedi? neyi dedim? göğüslerini hahahaha dedi. a salak kızım neyi olcaka lavoboyu. dedem damat çok çakalsın demek sen bize ilk geldiğinde nihal sana göğüslerini mi göstermişti hahaha dedi. sizi gidi.

    kadir abdest alıp geldi. pardon namazlaaa var mı? ne demek istediğini hiç birimiz anlamadık. seccade dedi. akşamın vakti çıkmadan kılayım. yine anlamadı kimse yani namaz kılacağım da temiz bi örtünüz var mı? annem hemen temiz bi pike verdi. evdekiler baya şaşırmıştı. kıble ne taraf diye sordu kadir. hepimiz baka kaldık. herşey berbat gitmeye başlamıştı. neyse ben hallederim dedi kadir boş bi odaya girdi. namazını kılıp geldi. artık gitsem iyi olur dedi. babam kalsaydın oğlum melisin odasında fazladan bi yatak var. hayır efendim sağolun dedi kadir. gitti.

    iyi geceler günlük.
    ···
    1. 1.
      0
      "kadir dedemin elini öpmek için eğildi dedem dzzzzttt bayram da gel diye elini çekti şakasını yaptı"

      ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      ···
   tümünü göster